Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kedves kismamák! Nektek mit...

Kedves kismamák! Nektek mit látott a doki az első vizsgálaton, és akkor hány hetesek voltatok? Én pénteken megyek, akkor leszek 5+4 hetes. Remélem már látni fogjuk az embriót.

Figyelt kérdés

2018. márc. 13. 08:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Azt is vedd figyelembe, hogy a protokoll szerint az utolsó menzesz első napjától számolják. Feltételezve, hogy középidőben történt a fogantatás. Viszont ez statisztikai átlag, sokan előbb vagy később esnek teherbe, mert a petefészkük nem olvas szakirodalmat. Tehát simán lehet fiatalabb a terhesség és akkor még nem biztos, hogy van szívhang. Addig az orvos sem jelentheti ki, hogy élő terhességről van szó.
2018. márc. 13. 10:00
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Te kêrdeztél, válaszoltak. Hacsak nem ciklus eleji ovulációval fogant nem lesz mèg szivhang csak petezsák, igy mindenképp vissza fog hivni hogy èlő terhessèget állapitson meg. Ha neked nem gond ez akkor menj most, de ne ess neki a válaszolóknak.
2018. márc. 13. 10:00
 13/21 A kérdező kommentje:
A fogantatás biztos, hogy február 16-18.án volt mert csak azon a hétvégén voltunk együtt illetve az előtte lévőn de az mensi után pár nappal volt, akkor még nem hiszem, hogy volt peteérés. Az utolsó menstruációm február 4én volt így jött ki az 5+4 hét.
2018. márc. 13. 10:04
 14/21 anonim ***** válasza:
89%
Akkor meg miért kérdezed hogy mi mikor voltunk? Tudod, mi már voltunk terhesek, és tudod az a tapasztalat hogy teljesen fölösleges ilyen korán menni de akkor mész amikor akarsz, tömjed csak a doki zsebét.
2018. márc. 13. 10:08
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Én is 5+3-nál voltam először, de azért, mert iszonyatosan szúrt a jobb oldalam és ráparáztam, hogy esetleg méhen kívüli. Elmentem a dokihoz, de valóban nem látott mást "csak" petezsákot és szikhólyagot. Viszont megnyugtatott, hogy azok jó helyen vannak. 2 hét múlva mentem vissza, akkor már élő embrió volt.
2018. márc. 13. 10:29
 16/21 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem mert mindenkinek más a tapasztalata. A doki azt mondta a telefonban, hogy már embriót is láthatunk. Gondolom nem mindegy milyen géppel nézik meg milyen az orvos.
2018. márc. 13. 10:34
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
5+4-nél voltam én is, 10*6 és 10*5 mm-es petezsákok voltak, embrió, szikhólyag még nem ábrázolódott.
2018. márc. 13. 11:04
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen korán max petezsákot és szikhólyagot fog látni! Betöltött 6. hét után alakul ki a szívcső! Hidd el, nem akar senki bántani csak meg akarunk kímélni kb 2 heti idegeléstől! Mert most nem fogsz semmit látni, és a következő vizsgálatig azon fogsz görcsölni hogy rendben van e a baba!
2018. márc. 13. 12:34
 19/21 anonim ***** válasza:

A méhen kívüli terhességet lehet kizárni, ha ilyenkor mész. Persze kevés az esélye, de én is inkább duplán mentem, két gyereknél is. Ha érdekel, kb. mit fog látni, írd be a keresőbe, hogy 5 hetes terhesség és láthatsz UH felvételeket.

[link]

2018. márc. 13. 13:42
 20/21 anonim ***** válasza:
5-6 hetesen annyit mondott a doki h normál méretű petezsákot lát. 9 hetesen hívott vissza akkor már láttuk pulzálni a kis szívét. Addig meg megölt az ideg minket h mivan?!?! Ha újra kezdhetném kapásból másik dokihoz mentem volna ( amúgy 20.héten le is váltottuk egy normálisra).
2018. márc. 13. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!