Kedves kismamák! Nektek mit látott a doki az első vizsgálaton, és akkor hány hetesek voltatok? Én pénteken megyek, akkor leszek 5+4 hetes. Remélem már látni fogjuk az embriót.
5+4en petezsak meg max szikholyag.
Nekem5+6n petezsak es szikholyag, 6+3n mar volt embrio is es szivhang is.
5+3 hetesen voltam.
8,3 mm-es petezsákot látott.
Pozitív tesztnél felhívtam, kb 5 hetes lehettem. Mondta, hogy ha ragaszkodok hozzá, mehetek azonnal is, de azért tartja feleslegesnek, mert ilyenkor még nem biztos, hogy egyrészt megmarad az embrió, másrészt a szívpulzálás se biztos, hogy látszik.
Ezért 8 hetesen mentem, ahogy ő mondta (igen, magánrendelésre). Ekkor már látott szívpulzálást. A méretekre már nem emlékszem, mert évekkel ezelőtt volt. De egészséges, már óvodás korú kislány lett belőle. És időre született, úgyhogy a fogantatást is nagyjából jól lőtték be. (Egy napot csúszott a szülés a kiírt dátumhoz képest)
Mehetsz akár most is, de nem biztos, hogy élő embriót talál még - akkor pedig lesz még egy kör.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!