Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha az első terhességednél...

Ha az első terhességednél hányós/rosszullétes voltál, a többinél is előjött ez, vagy azok mások voltak?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok. Első terhességemnél nagyon szarul voltam a 14. hétig, hánytam még utána a 16.-ig, de akkor már legalább nem volt állandó hányingerem. Utána mintha elvágták volna. Most "készül" a második baba, nagyon nem reménykedem csodában, igyekszem készíteni magam lélekben hasonlóra :D De hátha valakinek van egy kicsit biztatóbb tapasztalata.
2018. márc. 12. 10:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Most vagyok a második babóval terhes és a mostani rosszulléteim durvábbak mint az elsővel. Egész nap hiába eszem vagy iszom pillanatok alatt vissza is postázzák. Nem tudom mikor lesz jobb. 11hetes vagyok
2018. márc. 12. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!