Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fehérköpeny szindróma ellen...

Fehérköpeny szindróma ellen mit tehetek? . Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Mindig ha védőnőhöz, vagy orvoshoz megyek akár nst-re, akár vizsgálatra a vérnyomásom akár 180-ig is felugrik. Itthon mérem magamnak rendszeresen napi 3x, maximum érték 130/80. Az orvos az ultrahangon nem lát a méhlepényen semmiféle elváltozást, minden rendben van. Mit tanácsoltok mit tudnék tenni a vizsgálatkori izgalom ellen? 36 h km
2010. jún. 9. 20:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hogy vagy kedves kérdező?Egyben még?Hogy áll a vérnyomásod?
2010. jún. 23. 17:10
 12/13 A kérdező kommentje:
Szia utolsó! Ne haragudj, hogy ilyen későn válaszolok, de nem nagyon időm gép elé ülni. Június 24-én megszületett kisfiam. Meg kellett császározni, mert a vérnyomásom felugrott. De mint kiderült természetes úton nem is született volna meg a kis drága, mert apukája fejformáját örökölte, és 38 cm lett a fejátmérője. Minden rendben, szépen fejlődünk. Köszi érdeklődésedet! Remélem Ti is jól vagytok!
2010. aug. 22. 21:46
 13/13 anonim válasza:
Sziasztok , nem igazából ugyanez , csak én már otthon is stresszelek a vérnyomásméréstől is .130/80-ra letudok nygodni , de még ilyenkor sem teljesen vagyok lenyugodva..Orvosi vizsgálatoknál már az orvosi vizsgálat előtt is stresszelek..egyszerűen a vérnyomásméréstől rosszul vagyok és nem tudok mit tenni.
2013. nov. 15. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!