A barátnőmmel a ciklus 14 napján voltunk együtt. Lehet baj?
Figyelt kérdés
Megszakítással védekeztünk de miután elmentem,sajnos felelőtlenek voltunk,nem mentem el vécére és egyikünk se törölte át magát és jött a következő menet. A hüvelyváladéka nagyon fehér és ragadós volt ami ha jol tudom azt jelzi hogy terméketlen időszakban van. Nem élveztem bele,de mégis félek hogy a húgycsőben maradt spermiumok okozhattak valami bajt. 3 napja történt ez az eset. Én nagyon félek de őt nem foglalkoztatja a dolog nem parázik ettől szerinte nem lehet baj. Ti mit gondoltok,nagyon nagy butaságot csináltunk? Mennyi az esélye az esetleges megtermékyelüsre? Válaszotokat előre is köszönöm,és szeretném ha nem olyan válaszokat kapnánk hogy idióták vagyunk. Tudjuk hogy butaságot és hatalmas felelőtlenséget követtünk el.#aktus #peteérés #esély #felelőtlenség #tanács #megszakítás #megtermékenyítés #Terhesség.Megszakított védekezés.Szex
2018. márc. 11. 13:58
11/14 anonim válasza:
Elég nagy az esélye.
17 hetes kismama vagyok, ugyan így voltunk együtt a férjemmel. ;)
12/14 anonim válasza:
Lehet baj.Akkor mikor épp szexeltetek nem jutott eszedbe félni?
13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm az igazán hasznos válaszokat. A mai napon megjött neki😊. Igy mar nem aggodunk tovabb.
2018. márc. 23. 19:11
14/14 anonim válasza:
Persze hogy lehet.
Mindegy hanyadik nap, ha nem védekeztek abból lehet baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!