Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A barátnőmmel a ciklus 14...

A barátnőmmel a ciklus 14 napján voltunk együtt. Lehet baj?

Figyelt kérdés
Megszakítással védekeztünk de miután elmentem,sajnos felelőtlenek voltunk,nem mentem el vécére és egyikünk se törölte át magát és jött a következő menet. A hüvelyváladéka nagyon fehér és ragadós volt ami ha jol tudom azt jelzi hogy terméketlen időszakban van. Nem élveztem bele,de mégis félek hogy a húgycsőben maradt spermiumok okozhattak valami bajt. 3 napja történt ez az eset. Én nagyon félek de őt nem foglalkoztatja a dolog nem parázik ettől szerinte nem lehet baj. Ti mit gondoltok,nagyon nagy butaságot csináltunk? Mennyi az esélye az esetleges megtermékyelüsre? Válaszotokat előre is köszönöm,és szeretném ha nem olyan válaszokat kapnánk hogy idióták vagyunk. Tudjuk hogy butaságot és hatalmas felelőtlenséget követtünk el.

2018. márc. 11. 13:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
65%

Húgycsőbe?? Ha oda dugtad akkor nem éesz terhes.. bioszra jártatok?

14. nap ha szabályos a ciklusa (28 nap) akkor a legnagyobb esélye van a teherbeesésre,

Terhességre mindig van esély, 14. Nap körül a legnagyobb, ha nem akartok babát akkor, ha tegnap volt a dolog, esemény utáni tabletta azonnal!

2018. márc. 11. 14:02
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb időpont a terhességhez
2018. márc. 11. 14:10
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
A megszakítás nem védekezés..
2018. márc. 11. 14:16
 4/14 A kérdező kommentje:
3 napja tortent. Tudom hogy nem vedekezes.
2018. márc. 11. 14:25
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Esemény utáni itt már nem segít, kicsúsztatok az időből.

14 nap múlva teszteljen egyet, mert kva sok esély van a babára, nem csak az időpont miatt, hanem mert azt írtad ragadós volt a hüvelyváladék, az a jele az ovulácionak, vagyis peteérésnek, és pont azért ragad, mert abban tud megtapadni a spermium. Szoooval, imádkozz hogy ne legyen baba, és legközelebb figyeljetek oda, ha pedig nem sikerül akkor még aznap menjetek el esemény utáni tablettáért!

2018. márc. 11. 14:32
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak a pisilésnél voltatok felelőtlenek, hanem hogy védekezés nélkül voltatok együtt, pláne a ciklus közepén. Fiút vagy lányt szeretnétek?
2018. márc. 11. 15:38
 7/14 anonim ***** válasza:
86%

A megszakítás akkor sem megfelelő védekezés, ha elmész két menet között pisilni. A legtermékenyebb időszakban meg pláne nem az.

De teljesen mindegy, ha most meg is ússza, úgy is addig fogjátok csinálni, míg egyszer tényleg teherbe nem esik.

Komolyan ennyire nehéz lenne venni egy csomag kotont? Vagy a csajnak elmenni felíratni tablettát? Netalántán használni legalább a megszakítás mellé spermicidet?

2018. márc. 11. 16:06
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj de ha tudod hogy nem vèdekezès akkor MIÉRT?
2018. márc. 11. 18:01
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Bár úgy irtad de nem az volt felelőtlensèg hogy megszakitás utan nem mentèl wc-re hanem hpgy NEM vèdekeztetek.
2018. márc. 11. 18:02
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a barátnőd gyereket akar ha mást is mond akkor is. Azért nem aggódik.
2018. márc. 13. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!