Terhesen calcium pezsgőtablettát lehet beszedni?
15 hetes terhes vagyok, és előjöttek a kiütéseim mint minden évben ilyenkor(hogy mitől az sajnos örök rejtély, már 5 éve kutatja én is meg a börgyógyászom is.calcium pezsgőtablettát szoktam inni, hamarabb elmúlnak tőle.
Vehetek be vagy inkább ne?
mit tartalmaz még?
kalcium kell egy mennyiségben, de a kálcium túl adagolható, és lerakódik az erekbe.
napi 12 tabletta miatt nem lesz tuladagolása...ahozz elég durva mennyiséget kellene
igyad nyugodtan, a babának is kell a kalcium odabent...
1-2 tabletta akart lenni
terhesen én is ittam minden nap,és most is 2 naponta...
első babámnál nem ittam,kisfiam ca-mg hiányosan is született,nekem is kellett utána szednem
lányomnál ittam napi 1 -et és nem is lett hiánya
a baba rengeteg ca-t kivon a szervezetedből és jobb igy,mintha a fogai,csontjaid mennének tönkre
mellesleg egy allergiás roham sokkal rosszabb lenne
nekem a dokim minden napra ajánlotta AZ egy tabit. igaz akkor már 20 hwetes voltam. azóta minden nap iszok egyet.
25hetes
Nekem 10. hetesen jött ki az ételallergiám, nem szedhettem rá semmit, csak a calcium pezsgőtablettát. Ami nekem segített is. Aztán két hete elkezdett görcsölni a lábam, és romlani a fogam. Az orvos egyből mondta, hogy igyam a calciumot. 1-2 tabletta valóban nem baj, de ne hosszútávon, mert ha túl sokáig iszod, akkor az izmaid is fájni fognak.
22 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!