Elkezdtem vizesedni, fáj és nagyon kellemetlen! Vmi jó kis praktika valakinek?
Figyelt kérdés
kegyetlenük elkezdett dagadni a kezem, ujjaim, bokám, majdnem egyik percről a másikra :( a kezem az fáj is rendesen, alig bírom mozgatni az ujjaimat (egészen a könyökömig érzem) :( kérlek adjatok vmi jó kis praktikát, h mit tehetnék akár a további vizesedés, akár a fájdalom ellen.
pénteken megyek orvoshoz.
38hetes mami
2010. jún. 9. 18:32
11/12 anonim válasza:
A sok folyadékkal csak óvatosan!!
Ugyanis vizesedésnél pont kevesebbet szoktak ajánlani. Két ismerősömnek is napi fél liter maximum vizet enged inni az orvos, vizesedés miatt...erről mindenképp kérd ki a saját dokid tanácsát is!
Könnyű szülést már nincs sok hátra :)
12/12 anonim válasza:
az első 25 hetes vagyok. érdekes, mert soktól viszont hallom hogy sok folyadékot kell inni, mivel akkor a szervezet nem tárolja a vizet, modnván úgyis van utánopótlás. nekem a védőnöm is azt mondta igyak sok vizet, szénsavmentest. na majd kiderül mit ajánl ismét adokim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!