Terhes vagyok. Mit tegyek?
A jelenlegi partneremmel egy hónapja vagyunk együtt. Ezt az első hancúrtól számoljuk. Ami kicsit másképp sült el mint képzeltem. Nem igen védekeztünk. Miután petefészekcisztás vagyok/voltam, a dokik azt mondták számomra nehéz a teherbe esés. Így az évek során is többször alkalmaztam a megszakításos védekezési módszert. De annyira a vágy hevében voltunk, hogy nem jött össze a rendes megszakítás. Úgy voltam vele semmi baj. Nagy gond nem lesz belőle, hiszen eddig sem volt semmi probléma. Az eset óta 4 hét telt el. Mivel nem jött meg ami sokszor előfordul, elkezdtem agyalgatni. Majd úgy döntöttem egye fene csináljunk egy tesztet. És mit ad Isten pozitív lett.
De itt az aggasztó dolog, hogy most mit tegyek hiszen egyetemista vagyok, nincs lakásom, se fix állásom, és egy hónapos kapcsolatom van még csak. Segítsetek kérlek...
Nem mondhatjuk mg, hogy mit tegyèl, mert a te életed nem a miénk.
Azért a károgóknak annyit a figyelmébe ajánlanék, hogy minden hosszútávúkapcsolat tartott egszer 1 hónapnál, és sok kezdődött az egyetemen.
Ezt közösen, együtt kell eldöntenetek.
Szerintem én nem tartottam volna meg( pedig az egyetemi párommal már házasok vagyunk, gyerekünk van)
De van aki megtartotta a csoportársaim közül, azóta van nekik még 2. A sulit is befejezték stb... Mindenki más és más
De valóban nem csak a terhesség miatt kell védekezni....
"Azért a károgóknak annyit a figyelmébe ajánlanék, hogy minden hosszútávúkapcsolat tartott egszer 1 hónapnál, és sok kezdődött az egyetemen."
Igen, csak a normálisabbik, gondolkodó ember nem csinál egyből gyereket. Velem egyszer fordult elő, hogy kiszakadt a gumi, úgy, hogy nem a lányban sültem el, de még ezek után is lementem esemény utáni tablettáért, nem pedig leszartam, hogy áhhh úgysem lehet baj. Az ilyen emberek nem gondolkodnak?
Az én véleményem az, hogy ne vetesd el, mert később meg fogod bánni. A te gyermekedről, kisbabádról van szó, és oké, hogy nem tervezett volt, de még felnőhet szeretetben és egészségben.
Ennyire ne dobálózzunk már könnyen az emberéletekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!