Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes vagyok. Mit tegyek?

Terhes vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A jelenlegi partneremmel egy hónapja vagyunk együtt. Ezt az első hancúrtól számoljuk. Ami kicsit másképp sült el mint képzeltem. Nem igen védekeztünk. Miután petefészekcisztás vagyok/voltam, a dokik azt mondták számomra nehéz a teherbe esés. Így az évek során is többször alkalmaztam a megszakításos védekezési módszert. De annyira a vágy hevében voltunk, hogy nem jött össze a rendes megszakítás. Úgy voltam vele semmi baj. Nagy gond nem lesz belőle, hiszen eddig sem volt semmi probléma. Az eset óta 4 hét telt el. Mivel nem jött meg ami sokszor előfordul, elkezdtem agyalgatni. Majd úgy döntöttem egye fene csináljunk egy tesztet. És mit ad Isten pozitív lett.

De itt az aggasztó dolog, hogy most mit tegyek hiszen egyetemista vagyok, nincs lakásom, se fix állásom, és egy hónapos kapcsolatom van még csak. Segítsetek kérlek...

2018. márc. 7. 16:02
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
82%

Éljenek a jövő diplomásai!

"Így az évek során is többször alkalmaztam a megszakításos védekezési módszert."

Mondd csak,milyen betegségtől véd meg?

2018. márc. 7. 16:39
 12/27 anonim ***** válasza:
69%
Egyetértek az előttem szólókkal....Mégis hogy segítsünk rajtad? Diploma mellé észt nem adnak sajna.
2018. márc. 7. 16:44
 13/27 anonim ***** válasza:
77%
Abortusz!
2018. márc. 7. 16:46
 14/27 anonim ***** válasza:
46%
A válaszok miért is lettek lepontozva?
2018. márc. 7. 17:04
 15/27 anonim ***** válasza:
27%
8as, mindig meglep hogy ennyi érzelemmel élnek emberek. Persze, abortusz, hiszen mi az, van akinek ezek szerint csak annyi mint egy pattanás kinyomása. Gratulálok.
2018. márc. 7. 17:52
 16/27 anonim ***** válasza:
70%

Először is szerintem közöld ezt a pároddal, utána érdemes gondolkozni. Ha nem támogat, én elvetetném, egyedül biztosan nehéz felnevelni egy gyereket 0 jövedelemből.

Ha pozitívan áll hozzá, akkor érdemes tovább gondolkozni, hogy esetleg megtartanátok..

Ha abortusz, tájékozódj hogy a későbbiekben lehet e még gyereked,

Illetve az is kérdés hogy a szüleid mennyire támogatnának

És hajlandó vagy e halasztani a tanulmányaid amíg megteremted a gyereknek az alapokat?

2018. márc. 7. 18:53
 17/27 anonim ***** válasza:
84%
Első lépésként beszélj a pároddal! Ugyanis az, hogy ez történt 50%-ban az ő felelőssége is.
2018. márc. 7. 18:55
 18/27 anonim ***** válasza:
86%

Komolyan fel nem tudom fogni az ilyesmit.

Egyrészt attól, hogy azt mondják, kisebb az esély, attól még teherbe eshetsz... Ráadásul mint írtad, még megszakítani sem sikerült....eszedbe sem jutott (és a partnerednek se), hogy csak el kellene menni egy esemény utáni tablettáért?

Első körben szerintem beszéld meg a pároddal. Biztos marhára fog örülni neki egy egy hónapos kapcsolatban. De hát ő is legalább annyira hülye volt, mint te.

2018. márc. 7. 19:11
 19/27 anonim ***** válasza:
90%
Most tényleg, a tavasz csalta ki ezt a sok meddőnek hittem magam, simán szexeltem védekezés nélkül libát? Minden napra jut egy...
2018. márc. 7. 20:07
 20/27 anonim ***** válasza:
83%
Azért a döntésbe esetleg be lehetne vonni a másik felet is...
2018. márc. 7. 20:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!