Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5+ hetes terhes vagyok,...

5+ hetes terhes vagyok, nincsenek terhes tüneteim, ugye ez normális?

Figyelt kérdés
Nagyon jól érzem magam, onnan tudom hogy terhes vagyok hogy nem jött meg és pozitív a teszt. Ugye tök normális ha konkrétan semmit nem érzek.

2018. márc. 7. 12:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Normális persze... Én 5 hetesen asszem nem is nagyon tudtam róla, csak rohadt sokat ettem. De vmi miatt nagyon azt éreztem, hogy baba lesz, nem tudom, miért... Aztán úgy is lett. Nyolcadik hét körül jött elő nálam mindenféle rosszullét. Úgy örültem még pár nappal előtte, hogy tök jól vagyok, erre tessék :-D

Sajnos sokáig szar volt, de már nincs sok hátra (37. hét végén járok :-D)

Remélhetőleg te megúszod :-D

2018. márc. 13. 08:10
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom olvasod e kedves kérdező, mi lett Veled, megmaradt a baba?
2022. szept. 26. 11:47
 13/14 anonim ***** válasza:

Engem is érdekel..

10. Vagyok.

Nekem azóta 4 éves elmúlt az emlegetett terhességből a gyerekem, és született mégegy

2022. szept. 27. 01:46
 14/14 anonim ***** válasza:

Örülök kedves 10-es, hogy minden rendben volt veletek :)

Én holnap leszek 5 hetes és nekem sincs semmi tünetem. Az alhasi görcsök, puffadás, feszülés is enyhülőben :( Aggódom én is nagyon, de dokihoz még hiába megyek.

Arra emlékszel, hogy utána beindultak e a tünetek és ha igen, mikor?

2022. szept. 27. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!