36 hetes vagyok és fura érzés érzek a hüvelyemnél főleg mikor pisilek. Próbálok szorongatni és olyan érzésem van mintha lenn ott valami. Olyan nyomó érzést ad. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
2010. jún. 9. 14:46
1/12 anonim válasza:
Hűha szerintem terhes vagy!
Szerinted mennyivel tudja itt jobban valaki mint egy nőgyógyász?
2/12 A kérdező kommentje:
Tudod általában vannak itt olyan kismamák aki már éreztek ilyet és el tudják mondani,hogy mi lehet vagy mitől lehet!De ha csak ilyen választ tudsz akkor inkább ne írj ide.Köszi!!!
2010. jún. 9. 14:54
3/12 anonim válasza:
Az előző válaszadónak mondanám hogy valószínüleg nem is gondolja a kérdező hogy itt mindenki nőgyógyász!Valószínüleg azokhoz szólt a kérdés akiknek már volt,van ilyen tapasztalata.Nem értem hogy miért kell ilyen ocsmányul lehurrogni?!
4/12 anonim válasza:
Szuverén jogom eldönteni, hogy mikor mit írok. Ennyi idő alatt 5x felhívhattad volna a nőgyógyászodat...
5/12 A kérdező kommentje:
Remélem,ha itt teszel fel kérdést egyre sem kapsz választ!A nőgyógyászom majd csak pénteken jön haza mert nyaral!
2010. jún. 9. 15:00
6/12 anonim válasza:
Szia! Szerintem már a babád a megfelelően fekszik odabent és mikor leülsz pisilni, akkor jobban érezheted. Ő rá is hat a gravitáció és ezért érzed úgy mintha nyomna ott valami. Ha simán leülsz (nem hátradőlve) vagy leguggolsz is érzed? Mert szerintem akkor tuti ez lehet a dolog mögött.
A hülyékkel meg ne foglalkozz, szánalmasak az ilyen figurák akik unalmukban másokat provokálnak.
Sok egészséget és könnyű szülést kívánok!
30hetes kismama
7/12 A kérdező kommentje:
Látod itt például kaptam már választ.Úgy gondolom nem kell rögtön mindenért az orvoshoz futni!Lehet igazad van és a babám már picit nyom!Köszönöm a válaszod és neked is jó baba várást!:)
2010. jún. 9. 15:10
8/12 anonim válasza:
Nekem viszeres a gáttájékom és mikor pisilek,mintha ki akarnának szakadni.Lehet neked is valami hasonló van,csak enyhébb formában.
29 hetes kismama
9/12 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom,remélem nem ilyenem van ,mert mellette már akkor minden elért!:(
2010. jún. 9. 15:20
10/12 anonim válasza:
Szia!Én 35 hetes vagyok!És én is szoktam ezt érezni,és én is kimondottan pisilésnél!Meséltem a dokimnak és azt mondta,hogy a kicsi úgy helyezkedik,hogy nyomja a méhszájat!Nekem nagyon kellemetlen érzés ,mert egy kicsit olyan mintha ki akarna esni belőlem:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!