Fejfájás kezelése terhesség alatt?
Párommal kisbabát szeretnénk. Sajnos nagyon fejfájós vagyok, a frontokra nagyon érzékenyen reagálok, de akkor is fáj a fejem, ha nem iszok-eszek eleget, ha nem vagyok levegőn.
Amikor azonban étellel / friss levegővel már nem tudom orvosolni a problémát, gyógyszert szoktam bevenni, mert sokszor elviselhetetlen a fájdalom. (Orvosoknál jártam már, nem találtak semmit.)
Kérdésem: terhesség alatt mit lehet szedni? Ha gyógyszerrel nem, mivel mással lehetne orvosolni a szörnyű fejfájást?
Nekem terhesseg elott ritkan fajt a fejem, az is lehet, hogy neked elmulik a fejfajas.
Engem Rettenetes elviselhetetlen fejfajas gyotor heti rendszeresseggel.. ami segit az a tejes kave (soha nem kaveztam csak most istom a fejfajasra) nekem panadolt mondott az orvos a fejfajas ambulancian, de nekem nem hat ugyhogy nem is szedem. Kaptam meg sinol m orrsprayt ami kapszaicinos, ez sem hat nekem. Marad a kave mertekkel meg az alvas... a gyogyszereket kerulni kell csak nagyon indokolt esetben erdemes bevenni, kura szeruen egyik sem ajanlott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!