Hány hetes a terhesség valójában?
Sziasztok, talan picit buta kerdes, de kivancsi vagyok h ti hogyan szamolnatok!
Az utolso menzeszem 1.napja 2017 dec 2an volt, ciklusom 27/8 napos szokott lenni. Ez alapjan a doki az 1. Alkalommal a varhato szules idopontjat szeptember 8ra, a terhesseg korat pedig 6 hetesre es par naposra tette. A 2. Alkalommal a baba merete alapjan modositott a kiirt datumon , szeptember 1re irta a szulest, mert h a magzat 1 hettel idosebb a meret alapjan, mint ahogy azt 1.re hitte. Igy nezve most menzesz szerint 13, a doki szerint pedig 14 hetesnek kell lennie. Szerintetek?
Nekem is módosították a szülés idejét egy héttel előrébb hozták. A baba méretei alapján mivel egy héttel nagyobb az uh szerint.
Még az utolsó menzesz dátumát is átírták. Pedig az tuti akkor volt mikor mondtam. A ciklusaim is rendszeresek,sőt az együttlétek is akkor történtek meg mikor tudtuk hogy peteérésem volt. Úgyhogy nem tudom mire jó ez a módosítás.
Nekem pl bem módosítottak rajta.. Pedig méret alapján nagyobb. Sőt tudom mikor fogant, az alapján is...
Plusz nekem csak 24 napos ciklusaim vannak... 9-10. Napi peteéréssel
Nem foglalkozom azzal a 4- 5 nappal( nálam ennyi a különbség)
Legtöbb helyen úgyis a mensit nézik...
Szia!
Nekem az utolsó mensi első napja dec 1.volt, a ciklusom 30-31 napos. Szeptember 7re vagyok kiírva, majd a méretek alapján 2 nappal van "lemaradva". De nem változtattak rajta. Szerintem a mért adatok sem 100% pontosak. Boldog babavárást nektek!!
Szia
Az a szülési dátum még sokszor változhat.Nem kell vele addig foglalkozni míg a baba megfelelően nő ,fejlődik.A méretei alapján valószínűleg 14 hetesnek felel meg azért változtatott az orvos dátumot.Nálam pld 3 héttel többre saccolták az elején a babát és mondták, hogy biztos gond van, mert nem hitték el, hogy a ciklusom 30-napján fogant..Aztán mivel rendesen fejlődött javítottak és a végén akkor szültem mikor én gondoltam, hogy fogok.. A terhességet úgy számolják, hogy az utolsó mensi -től terhes vagy, akkor is ha csak középidőben esel valójában teherbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!