Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy ha örökbe akarom adni a...

Hogy ha örökbe akarom adni a babámat akkor választhatok én szülőket vagy ez nem lehetséges?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok és 30 hetes terhes!Elvetetni már nem lehetett de megtartani sem tudom ezért örökbe adnám!
2010. jún. 9. 11:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

anyaotthonba várandósan is lehet menni. én ezt választanám. egész életedben bánni fogd, hogy az Anyukádnak akartál megfelelni.

HÍVD ŐKET, segíteni fognak!!!!

[link]

2010. jún. 9. 12:47
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Nehogy örökbe add anyukád miatt!

Nem tudsz valahova elköltözni? Nagymamádhoz, rokonokhoz, barátokhoz?

2010. jún. 9. 13:17
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy az apukával mi a helyzet?
2010. jún. 9. 13:21
 14/19 A kérdező kommentje:
Külföldön van a "párom!Amíg haza nem jön megint nem tudok hová menni!!:(
2010. jún. 9. 14:18
 15/19 anonim ***** válasza:
Akkor itt lenne az ideje, hogy haza jöjjön, beszélj vele erről a dologról. Ő mit szeretne? Ha megtartanátok?
2010. jún. 9. 16:06
 16/19 A kérdező kommentje:

Anyám megtiltotta hogy elmondjam neki!Azt mondta hogy nem tehetem tönkre ennyi ember életét!!De én elmondtam neki és csak annyit mondott hogy döntsek én!(de ő örülne gy picurkának):)

Mindene meg lenne!!Csak hát még 2hónap mire haza jön!Ott akar lenni a szülésnél!

2010. jún. 9. 19:02
 17/19 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de ezek után igazából nem értem mi a gond? Apa akarja, Te akarod, azt írod minden meglenne, 2 hónap nem a világ!!! Kb akkorra fog megszületni.

Addig esetleg elköltözhetsz valakihez, ismerőshöz, baráthoz, ha otthon minden ilyen ...ar, ahogy írod.

Azt kívánom, hogy minden jól alakuljon, talán majd Anyukád is megbékül.

2010. jún. 9. 20:26
 18/19 anonim ***** válasza:
Na, akkor gyorsan felejtsd el az örökbefogadást. Ez itt a te életed, és a te gyereked, akit te is, és az apukája is szeretne. Nem élheted anyukád életét, így ha tetszik, ha nem, a saját lábatokra kell állni. Mivel minden meglesz a babának, ami kell, így nincs kérdés, várd örömmel a babádat, anyukád meg majd megbékél.
2010. jún. 9. 22:17
 19/19 anonim ***** válasza:
Mindjárt nagykorú vagy, nehogymár más döntsön a te és a babád életéről! Pár hónapot még kibírsz, aztán gyorsan költözz el.
2010. jún. 10. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!