Hogy ha örökbe akarom adni a babámat akkor választhatok én szülőket vagy ez nem lehetséges?
Nem igazán választhatsz te szülőket, sajnos ez nem így megy, mert akkor gondolom már a terhességed elejétől lenne egy szerződés , hogy szülés után xy páré a kicsi. Ez Magyarországon nem lehetséges, már csak etikai szempontból sem.
A másik. Biztos vagy ebben az örökbeadásban? Csakis akkor folyamodj ehhez, ha semmiképpen nem tudod nevelni a megszülető babát . Ha pl. az az ok, hogy tovább szeretnél tanulni, ezért nehogy eldobd magadtól!
De szerintem fog még változni a véleményed(remélem), ha kezedben lesz a pici.....az egy megfizethetetlen mások által át nem élhető pillanat. Ha nem akkor pedig hívni kell a kórházba egy gyámügyest, gondolom lemondó nyilatkozat is kell, a szüleid beleegyezése ebbe...stb.
És anyaotthonba csak a baba születése után lehet menni??Már nem bírom anyumat!!Mikor kiderült hogy terhes vagyok megvert és megrugdosott!:(
Elmondta hogy mekkora k.va vagyok és hogy a mit követett el ellenem hogy én ilyet csinálok!!:(
Még mindíg napi szinten szekál és mindent én csinálok meg!!Mosok főzök takarítok!!Múltkor azért kaptam mert nem úgy teregettem ki a ruhákat ahogy ő szokta!!
Szia, amint már mások is írták:
Családsegítő szolgálat- minden kerületben, városban van! Sürgősen keresd fel őket, de a védőnőd, nőgyógyászod is tud segíteni.
Azért ne add örökbe, hogy anyukádnak megfelelj. Létezik más megoldás is, amennyiben tényleg komolyan gondolod.
Nincs a rokonságban vagy a környezetedben olyan ember, akihez bizalommal fordulhatsz?????
Kérj segítséget, olyan nincs, hogy nincs..!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!