Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valaki esetleg tapasztalat?...

Valaki esetleg tapasztalat? Nem tudom mi lehet.

Figyelt kérdés
Januàr elején voltam nőgyógyàszaton erős alhasi görcsökkel. Az orvos azt mondta peteérésem van. (jangee fogamzàsgàtlót szedek) Kívànós vagyok, de ez nem meglepő mindig az voltam. A nem vàrtam pontosan meg szokott jönni. (Legközelebb vasàrnap kell neki) Pàrszor voltam rosszul. Ami eszméletlenül aggaszt hogy nagyon megnőtt a hasam. (Az a durva nem hàjas lett mert egyàltalàn nem lóg, kerek) Egyàltalàn nem eszek többet mint eddig. Pàr napja délutàn csinàltam tesztet negatív lett. Lehetek így terhes? (Én arra tippelek hogy nem) De mi okozhatja ezt?
2018. márc. 2. 19:16
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszokat, minél előbb megyek dokihoz!
2018. márc. 2. 20:43
 12/13 anonim ***** válasza:
47%
Nekem Lyndinette30as mellett is volt peteérésem. Dehogynem lehet peteéréd! Persze alapesetben nem,de nem hat ugyan úgy a tabletta minden hónapban. Nem vagyunk robotok,basszus..
2018. márc. 2. 20:44
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha nagyon gyanúsnak érzed, kérj ultrahang vizsgálatot. Az majd megnyugtat,de mindenképp menj dokihoz.
2018. márc. 2. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!