Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 17 hetes kismamak tapasztalat?

Nolyka kérdése:

17 hetes kismamak tapasztalat?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 17 hetes kismamak erzitek a picit ilyen Koran?elso baba nekem!Ma leptem 17 hetbe es KB mar egy hete erzem a picit rugdosni nagyon Jo erzes de csak este erzem inkabb. Nezegettem es mondjak hogy 19 tol 22 hetig erzik az elsot Babat inkabb. Kinek milyen tapasztalata volt ilyenkor vagy van? Nekem rendesen odarug nem csak pillango erzes. :D

2017. szept. 30. 10:10
 1/10 anonim ***** válasza:

4 nap mulva lesz 17 hetes a pocaklakom , 2. baba.

Meg nem erzem sajna. Elso babat is 20 hetesen ereztem amikor biztos voltam , hogy O az.☺

Gratulalok!

2017. szept. 30. 10:13
 2/10 A kérdező kommentje:
En is gratulalok neked! Hat nekem egy kis Vietnami Magyar baba lesz :D lehet a Vietnami ver miatt ilyen kis boxos Koran! Canadabol irok.
2017. szept. 30. 10:18
 3/10 anonim ***** válasza:

Én pontosan 17 hetesen kezdtem érezni, hogy biztosan ő az, másfél hét múlva látszott a hasamon a rúgása.

Mellső fali méhlepényem van pedig és elvileg ezzel később lehet érezni.

Első baba ráadásul.

2017. szept. 30. 10:38
 4/10 anonim válasza:
Én szerdán múltam 17 hetes,mellsőfali lepény!Néha érzek egy kis bugyborékolàst,de csak sejtem,hogy az màr ő lehet!😊
2017. szept. 30. 11:13
 5/10 anonim ***** válasza:
Szia. A 16. Hét végén kezdtem érezni 1-1 halvány rúgást, mocorgást, de tudtam hogy ő az. Aztán a 18.- ik héttől indult be igazán. 😀 Akkor már kívülről is lehetett látni, de az apukája még nem érezte. És én is inkább este éreztem amikor nyugalomban voltam, és hanyatt feküdtem 😀 Azóta persze meg sem áll a drága, csak néha mikor alszik 😀 Boldog babavárást 😀 32 hkm
2017. szept. 30. 11:19
 6/10 A kérdező kommentje:
Olyan aranyosak! De egyepkent tartok a 3 dik trimesztertol mert a gyomoreges kigyilkolt az elso trimeszterben. Elmult ket hete de tuti vissza fog jonni mert majd a baba tolja fel a gyokorsavat!!! Ajaj. Elore felek!
2017. szept. 30. 11:31
 7/10 anonim ***** válasza:
#5 vagyok. A gyomorégés engem is kínoz. Sajnos az egész terhességet végigkíséri. Igazából vannak nagyom jó praktikák sav ellen, de próbálgatni kell hogy mi válik be. Nekem pl a tejtől még rosszabb, de az őrölt mandula az hat. Vagy mostanában pl 1-2 korty szénsavas is segít. Tudom hülyén hangzik hogy savra szénsav, de nekem bejött érdekes módon. Ezért kell próbálkozni a praktikákkal mert lehet hogy valami beválik nálad is.
2017. szept. 30. 12:01
 8/10 anonim ***** válasza:
Nalam az iszonyu almossag volt jellemzo es a szagoktol oklendezes. Gyomoreges neha de par szem haztartasi keksz bevalt.😀 De most az etvagytalansag ami kiemelkedo.
2017. szept. 30. 12:05
 9/10 anonim ***** válasza:
Én már 14 hetesen is éreztem, szintén első baba. :) Örülj neki, hogy érzed, idegörlő lehet azoknak, akik csak a 20. hét környékén kezdik. :)
2017. szept. 30. 15:03
 10/10 A kérdező kommentje:
23 an megyek ultrahangra mar alig varom hogy kideruljon a neme. Sajna nincs megerzesem fiu vagy lany. Amugy sokan almaecetre eskusznek probaltam es jol leviszi a savat!! Picit Kell rakni egy pohar vizbe ugy 2 kupaknyit.
2017. okt. 4. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!