Nem ciki a mai világban, ha valakinek nincs választott orvosa?
Szia! A harmadik babámat várom, az első két kislányomnál volt fogadott orvosom, most úgy jött ki, hogy nincs.
Hozzáállás kérdése, néha jó lenne ha valaki úgy foglalkozna az emberrel,hogy bármi nyügömmel megkereshetem, de nagyobb százalékban pozitív. Mondjuk nem várom el, hogy körbe ugráljanak, jópofizzanak, a leletekre és a tényekre alapozok és igy nem vészes. Szülni most fogok nemsokára, de voltam bent 10 hete mert megindult a szülés, pozitív élményeim vannak az ügyeletes dokikat illetően.Ha érzékenyebb vagy, vagy konkrétan van -lesz valami gond a terhesség alatt, akkor jobb, ha van fogadott orvosod , mint hogy épp az néz meg aki ügyeletben van.39 hetes pocakos
Szia! Én 34 hetes terhes vagyok első babámat várom! A szüléssel kapcsolatban még nincs ugyan tapasztalatom!Nekem sincs fogadott orvosom sztk-s rendelésre járok! Én eddig teljes mértékben meg vagyok elégedve , mert mindig normálisan meg voltam vizsgálva mindezt pénz nélkül! Az egyik ismerősőm viszont most szült augusztusban neki sem volt orovosa az ügyeletesnél volt és nagyon normálisan bántak vele, nagyon rendes volt a szülésznő és az orvos is veled! Szerintem egyálatlán nem ciki! Mindenkinek saját szíve joga eldönteni ezt a dolgot!
34 hetes kismama
Nem ciki, sőt egyre többen lesznek akik sajnos nem tudnak orvost fogadni.
Az első lányomat fogadott orvosnál szültem a másodiknál úgy alakult, hogy nem fogadhattam abba kórházba ahol szültem. Gondozásra az SZTK-ba jártam, a 39 héten küldtek a kórházba, hogy pici a baba a korához képest , utána oda jártam,és nem volt orvosom, Ugyan úgy megcsinálták az nst-t az éppen ambuláló orvos megnézte és megvizsgált mindig. Szülni pedig az éppen ügyeletesnél szültem. Semmivel nem foglalkoztak kevesebbet vagy többet velem, mint azzal akinek volt orvosa. A 6 ágyas kórteremben 2 anyukának volt orvosa, és én úgy láttam, hogy semmivel több figyelmet nem kaptak ott.
Szülésnél pedig a vajudás alatt a szülésznő volt bent az orvos csak a kórtörténetet vette fel kétszer megvizsgált, hogy mennyire tágulok és a tolófájásoknál jött be újra. Kb 1 órát volt bent.
Nekem jó véleményem volt róla, rendes volt. Meg is köszöntem neki egy köszönöm szépen doktornő az együttműködést a gyors ellátást. Nekem szerencsére gyors volt a szülés.
4 hós baba anyukája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!