Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor éreztetek bármit is...

Mikor éreztetek bármit is először? És mit?

Figyelt kérdés
Már az elmaradó menzesz előtt is voltak tüneteitek? Vagy csak utána? Éreztétek, hogy valami más?
2018. márc. 1. 14:01
 1/6 anonim ***** válasza:

Semmit nem éreztem, csak már rég nem jött meg, gondoltam csinálok tesztet.

Az első baba okozta dolog a mozgása volt a 17. héten

2018. márc. 1. 14:10
 2/6 anonim ***** válasza:
53%
Beágyazódás végén, elmaradt menzesz előtt kb. 3 nappal hidegrázás, érzékeny mellbimbók. Az előző várandósságomnál semmit nem éreztem, csak nagyon ideges voltam, de nem tudtam az okát, bár ez nem biztos, hogy terhes tünet.
2018. márc. 1. 14:16
 3/6 anonim ***** válasza:

Száraz voltam odalent, pedig máskor krémes folyásom szokott lenni.

Most 9 hetes vagyok, semmi tünet nincs azóta sem (csak a kimaradt mensik)

2018. márc. 1. 14:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Én szurkálást éreztem, nem még nem gondoltam hogy terhes vagyok.
2018. márc. 1. 19:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Én nagyon beteg voltam, gondoltam, hogy beágyazódás és igen, valószínűleg az volt. Szédültem és magas lázam volt, a hasamba szúrkálást éreztem.
2018. márc. 1. 20:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Megszedultem neha,magas hom volt es egyik este elmentunk vacsorazni (nem vart elotti nap) mikor a pincer oda tette a kajat az asztalra megbolondultam az illataert :D Hazaerve egybol teszt-pozitiv. Ja meg egyik este fel is ebredtem ra,hogy szurkal a hasam. Honapok ota probalkoztunk nem tudhadtam,hogy most sikerult de valahogy ezekbol a tunetekbol biztos voltam benne es igazam is lett :D
2018. márc. 2. 02:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!