Mikor éreztetek bármit is először? És mit?
Figyelt kérdés
Már az elmaradó menzesz előtt is voltak tüneteitek? Vagy csak utána? Éreztétek, hogy valami más?2018. márc. 1. 14:01
1/6 anonim válasza:
Semmit nem éreztem, csak már rég nem jött meg, gondoltam csinálok tesztet.
Az első baba okozta dolog a mozgása volt a 17. héten
2/6 anonim válasza:
Beágyazódás végén, elmaradt menzesz előtt kb. 3 nappal hidegrázás, érzékeny mellbimbók. Az előző várandósságomnál semmit nem éreztem, csak nagyon ideges voltam, de nem tudtam az okát, bár ez nem biztos, hogy terhes tünet.
3/6 anonim válasza:
Száraz voltam odalent, pedig máskor krémes folyásom szokott lenni.
Most 9 hetes vagyok, semmi tünet nincs azóta sem (csak a kimaradt mensik)
4/6 anonim válasza:
Én szurkálást éreztem, nem még nem gondoltam hogy terhes vagyok.
5/6 anonim válasza:
Én nagyon beteg voltam, gondoltam, hogy beágyazódás és igen, valószínűleg az volt. Szédültem és magas lázam volt, a hasamba szúrkálást éreztem.
6/6 anonim válasza:
Megszedultem neha,magas hom volt es egyik este elmentunk vacsorazni (nem vart elotti nap) mikor a pincer oda tette a kajat az asztalra megbolondultam az illataert :D Hazaerve egybol teszt-pozitiv. Ja meg egyik este fel is ebredtem ra,hogy szurkal a hasam. Honapok ota probalkoztunk nem tudhadtam,hogy most sikerult de valahogy ezekbol a tunetekbol biztos voltam benne es igazam is lett :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!