Második terhesség mikortól látszik, illetve mikor éreztétek először a babát? Miben különböző az elsötől? Mennyi a korkülömbség a gyerekek között?
A nagyobb nagyon jol viselte pedig nagyon feltem h reagal majd. Nagyon jo testverek. Pedig se parom se én nem voltunk meg a bátyánkkal/ nővérünkkel.
Nekem nagyon hasonlított az elsőre, annyi h a hanyasos idoszak nehezebb volt,úgy h mellette ott van egy majdnem 2,5 éves
:/
Nem híztam többet , mindkettőnél kb 6kgot és sajnos egyiküket sem tudtam szoptatni. Egyszeruen egy csepp tejem sem volt.
Hát igen, a rosszullét a legrosszabb most, mert a kicsi pörög, pihenni se éjjel se nappal nem tudok. És már hiztam is, csak nem értem mire fel :-) A leány most 26 hónapos.
Olyan rém képek, hogy esetleg bántja majd a kicsit, mert ha bedühöd olyan mint egy ördögfióka.
Nekem eddig minden ugyanaz mint az elsőnél, a kivànossagot leszámítva. A lànynàl édes gyümölcs volt az, és 3.-trim ben a sultkrumpli meg a barnaszósz.
Most az elejétől hot-dog, meg kígyó uborka agyonsózva kb xD és a hányingerem csak a tejeskávé mulasztja el. Sós chipset is tonna számra eszem. Meg a pizzát. A lánynàl a pizza volt az első amit vissza küldött. Kb akkor mikor még nem is tudtam, meg beszolt a főnök h túl sok feltét a pizzan, de nem volt bunkó aztán elsirtam magam. Akkor ugye még nem tudtam. Ennél meg ideges voltam minden miatt. Csináltam egy fotozàst karácsonykor, de addig szarakodtak a modellek hogy már magyaráztam h a fene se fog órákat várni rátok, mindjárt össze pakolok aztán nem lesz fotózás... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!