Jó ötlet így leszokni a cigiről?
Figyelt kérdés
6 éve dohányzom, mióta kiderült, hogy terhes vagyok, letettem. Első pár napban nem jelentkezett semmi probléma, a napokban viszont megöl a vágy érte, ideges vagyok és nyugtalan, főleg,mikor a munkahelyemen kimennek rágyújtani vagy a barátaink egy vacsora után. Páran ajánlották a nikotinmentes e cigit, nem mindenkori használatra, csak amikor jön ez a nagy idegesség, vagy egy vacsora után a többiekkel én is kimennék " rágyújtani". Van aki azt mondja a stressz többet árt, van aki hogy semmit nem szabad. Akinek van tapasztalata ebben kérem segítsen. Előre is köszönöm :) 6 hetes km2018. márc. 1. 06:33
21/22 anonim válasza:
10 évig dohányoztam...egyből letettem (szenvedtem mint a kutya de nem gyújtottam rá) 24 hetesen beindult a szülés egy fertőzéstől amivel nem foglalkozott a doki...4 napig élt a babám :( ... a barátnőm napi 1 dobozzal szívott terhesen...dolgozott...ivott is...semmi baja sincs a gyerekének és már 3 éves...nem azt mondom hogy cigizzenek terhesen...de hogy nem azon múllik az kva élet...nekem azt mondta a védőnőm hogy ha nagyon megkívánok 1 szálat akkor szívjam el..."szerencsére" annyira hánytam hogy eszembe se jutott...de ha megkívántam volna elszívtam volna
22/22 anonim válasza:
Attol, hogy a szomszéd gyereke 3 évesen egeszseges, az nem jelenti azt, hogy nem lesz asztmás 2 vagy 10 év mülva köszönhetoen az anyjának.
Mindegy mi csinál egy másik anya, az az ő felelőssége, nem a tied.
Azért szoktam le a dohányzásról, mert tudtam, hogy így jobb lez a babámnak. Megadtam neki az esélyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!