Van valakinek valamilyen ötlete, hogy hogyan tudnék leszokni a körömrágásról?
Figyelt kérdés
Akaraterőm van, de jól jönne valami módzser is, már ha van erre módszer2012. jan. 17. 16:59
1/8 anonim válasza:
nekem is van akaraterőm, de kb 15 éve szívok miatta. :)
2/8 A kérdező kommentje:
Bíztató. :D
2012. jan. 17. 17:09
3/8 anonim válasza:
nekem is volt ilyen , de mar pl. fel eve kibirom h ne ragjam es ez szerintem jo . fiu vagy vagy lany ? mert ha fiu akk sztem amikor mar kezd feheredni minnel hamarabb vagd le . ha lany akk rago v vmi olyasmi
4/8 anonim válasza:
Kend be valamivel körmeidet (klasszikus, nem tom mért nem írták még). Pl.: ha nem bírod az erőset, rakj rá csilit, vagy ilyesmi.
5/8 A kérdező kommentje:
Lány vagyok. Rágó az nem rossz, csak nem tudom más hogy van vele, de én piszkálni is szoktam, nem csak rágni. Tehát egyik körmömmel a másikat. Csak nem akarom.
2012. jan. 17. 18:00
6/8 anonim válasza:
Én keserű körömlakkot használtam, de attól nem tudtam kézzel enni, mert összekeserűzte a kaját. De amúgy jó volt, csak elfogyott
8/8 anonim válasza:
Egy bevált módszer: Elmentünk műkörmöshöz és megcsinálta úgy mintha igazi köröm lenne.Ezután annyira tetszett hogy nem akartam rágni és ami mégjobb hogy nem is tudtam volna mert olyan kemény lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!