Jó ötlet így leszokni a cigiről?
Az sem tesz jót, ha annyira elvonási tüneteid vannak a cigi után hogy majd megőrülsz, remegsz érte. Meglepő, de azzal is ártasz ha teljesen megvonod, nem csak azzal ha szívod is.
Én tudok olyanról aki úgy tette le, hogy folyamatosan csökkentette a mennyiséget, és olyanról is tudok aki a magzatvíz elfolyása előtt még rágyújtott. Még ha ez sokakat meg is botránkoztat...
Amikor megtudtam hogy terhes vagyok, elszívtam ami még volt a dobozban aztán nem vettem többet. Előtte majdnem 10 évig dohányoztam. De amikor nagy ritkán 2 hetente egyszer megkívántam, elszívtam egy szálat, azt is egyre ritkábban mert már aztán beszédültem tőle nem esett jól és így kb a terhesség közepe óta egyáltalán nem hiányzik. Sőt a szagától is rosszul vagyok.
Jöhetnek a lepontozók, de szerintem ilyen kis mennyiség semmit nem árt. Épp úgy mint nagy ritkán egy deci bor, vagy ha néha májat eszel...
Na amikor nagyon ideges vagy, hogy nem gyujthatsz ra, tedd a kezed a hasadra es gondolj arra a pici lenyre aki a hasadban novekszik! Maris jon az a kellemes erzes ami boldogsaggal tolt el, es gondolj arra buszken, hogy bizony te nem fogsz neki artani!
Tudom mirol beszelek,20 ev utan tettem le baba miatt...
Én 10 évig cigiztem.
Rögtön letettem,amikor kiderült a terhesség, de néha nekem is volt ilyen kisértés....
Akkor egyet bele bele szivtam (sajnos),de ez vagy kétszer fordult elő kb.
Erösebb volt bennem az az érzés,hogy ezzel mérgezem a magzatomat, igy utána már egyáltalán nem is kivántam a cigit.
Azóta sem gyújtottam rá.
Erös vagy ,neked is sikerülni fog.
szia, nekem az elején nagyon könnyen ment, aztán úgy 3hónap lteltével annyira indenzíven tört rám a cigizhetnék, hogy azt nem lehet szavakba önteni, nem tudsz mást csinűlni, mindt erőt venni magadon és a babára összpontosítani! Komolyan nagyon fontos, hogy a babára gondolj!
Ill segít ha rágcsálsz vmit:)
Utána könnyebb lesz!
Ja és ne olvasgass a témában, mert ha az látod leírva, h "cigicigicigicgig" akkor tuti rápörögsz és csak még nehezebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!