Milyen jelei vannak ha valakinek nyitott lesz/lett a méhszája?
Figyelt kérdés
2008. okt. 28. 09:49
1/3 anonim válasza:
1-2 ujjnyi tágulást nem lehet érezni, és jele sincs neki. Sok kismama már csak a dokinál tudja meg a rutinvizsgálatok során, hogy ennyi és ennyi ujjnyira ki van tágulva.
Egy barátnpm pl. elment az épp aktuális vizsgálatra, mikor kiderült, hogy már haza sem megy, mert ebből szülés lesz.
2/3 anonim válasza:
Szia!Az első babámat várjuk,ezért arról nem tudok nyilatkozni,hogy vajúdás közben érezhető-e ez a folyamat,de..A múltkor kérdeztem az orvosomat -bár ő férfi- aki szerint ha elkezdene kinyílni a terhesség korábbi szakaszában a méhszáj,akkor azt nem érezném.Igazából én is kíváncsi vagyok a válaszokra.Kellemes babavárást!
3/3 anonim válasza:
Ez nekem is a parám volt, azt mondta a dokim,hogy van akinél szúr, görcsöl, van akinél semmi...hát nem túl megnyugtató, de én már megnyugodtam, mert a rendszeres vizsgálattal azért gondolom ki lehet szűrni. Különben meg nem igen tudunk tenni ellene, szóval nyugi, minden ok lesz:-)))
26.hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!