Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mik a jelei annak, ha valakine...

Mik a jelei annak, ha valakinek pl a lábujja lefagy?

Figyelt kérdés
2010. jan. 27. 15:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

érzéketlenné válik. és hideg.

de ha felmelegíted, vagy gyorsan meleg vízbe rakod, akkor újra helyreáll a keringés.

2010. jan. 27. 15:20
 2/6 anonim ***** válasza:
elkékül
2010. jan. 27. 15:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Egyszer elmentem itthonról lyukas cipőben, alatta vékony harisnyával. Állt a hó, és még mellette is esett. Pár óráig istentelenül fájt ahogy fagyott, majdnem sikerült felülmúlnia a fogfájást, alig bírtam menni, aztán lassan (nagyon lassan) már nem is éreztem. Mikor hazaértem rögtön meleg vízbe raktam, elég fura színe volt, olyan sápadt kékes, és nem tudtam mozgatni. Na, ilyen. Elég meredek volt.
2010. jan. 27. 15:30
 4/6 anonim ***** válasza:
2010. jan. 27. 15:32
 5/6 anonim ***** válasza:
51%
Legbiztosabb jel, ha nem tudod, hogy lefagyott, vagy nem, hogy ha megpöckölöd, leesik. Na akkor már eléggé le van fagyva :)
2010. febr. 3. 10:15
 6/6 anonim válasza:
A lábad ha kivilágosodik akkor renbe jön,de az igazi nagy baj az,hogy megfázik a veséd-lábról könnyen megtörténhet,legközelebb joban vigyázz.ZS
2010. febr. 24. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!