12 hetes vagyok, és egyáltalán nincs étvágyam, de az égvilágon semmire se kb 2-3 napja. Van valami ötletetek?
Figyelt kérdés
Tegnap egy tojást ettem, egy fél zsemlét. Ma egy banànt.
Tegnap este próbáltam főtt kaját enni, de nagyon rosszul lettem 2 kanál után.
Babànak igy baja lett már?
2018. febr. 27. 13:25
1/8 anonim válasza:
A baba elveszi tőled ami neki kell....te egyre gyengébb leszel és egyre levertebb leszel.De éhen te se fogsz halni
2/8 anonim válasza:
Én 11 hetes vagyok, 3 hete alig eszek és hányok is. Doki azt mindta h a folyadékpótlásra figyeljek. Igyekszek rostos leveket inni hogy valami legyen bennem. Tegnap pl egész nap egy tál pufit tudtam enni. Állitólag elmúlik... Már alig várom, mert semmi erőm nincs.
3/8 A kérdező kommentje:
Nekem 2-3 napja kezdődött, a hányingerem már elmúlt a 10.-hét elején, de akkor is jobban ettem, mint most.
Alapból 43 kilóval kezdtem 46 körül vagyok most, de a védőnő nemhagy nyugton, h éhezek-e, de nekem 18 éves korom óta 43 vagyok, hol kevesebb. 2 éve 39 kiló voltam.
2018. febr. 27. 13:46
4/8 anonim válasza:
El fog múlni ez az időszak, nekem is volt ilyen, nem tartott ki végig az étvágytalanság.
5/8 anonim válasza:
Ugyanez volt. Halisten mar azert tudok enni . Főleg a főtt etelt kivanom. 23 hetes km 😊😊
6/8 anonim válasza:
En ropit eszegettem meg pilotakekszet. Par nap mulva jobb lett.
17hkm
7/8 anonim válasza:
En sajtos pogacsat . Citromos nesteaval vagy kakaoval
8/8 A kérdező kommentje:
Tegnap sikerült ennem egy pár kanál kaját is...de megint csak keveset. Összességében kb ettem egész nap egy fél tányérra valót.
2018. febr. 28. 08:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!