Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez normális 5 hetesen?

Egykismano kérdése:

Ez normális 5 hetesen?

Figyelt kérdés
Miután elmentem a dokihoz, és kiderült, hogy terhes vagyok, pár napra rá elkeztem görcsölni, először mensi szerű, de a görcsök megjelenése után a harmadik este mar alig tudtam aludni folyamatosan, erősen görcsöltem, de vérzés nem volt. Elmentem az ügyeletre uh.-n megnéztek szabalyos petezsák 11*6mm. Ugye pár nappal korábban voltam dokinál akkor még csak 3,3mm volt. Szóval azt mondta a doki hogy szedjek magne b6-ot, mondtam neki hogy magnesolvot szedek, de ő csak a magne b 6-ot eröltette, és mondta hogy meg csak petezsák van, és hogy sok mindent nem tud most csinálni. Megijedtem. Vettem magne b6-ot azt mondta szedjem 3*2-be. el is múlt a görcs. Görcsölt már valaki ennyire?Ha valaki járt már hasonlóan szivesen elolvasnám. Március 5.-én megyek vissza. Remélem minden rendben lesz.

2018. febr. 25. 07:29
 1/9 anonim ***** válasza:
74%
A kisebb szúrások-görcsök, ha elmúlnak a magnéziumtól, normálisak. Akkor jelenthet bajt, ha nem enyhül és folyamatos.
2018. febr. 25. 07:34
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem nem enyhultek a gorcseim a magneziumtol, missed ab lett a vege.
2018. febr. 25. 07:45
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Görcsökre nyugodtan szedj magnéziumot, bár a magneb6 elég gyéren tartalmaz magnéziumot. Ajánlanám a magnerotot. A terhesség alatt normálisnak mondható a görcsölés, nekem is voltak görcseim, még a derekamba is átsugárzott. Azóta eltelt jó pár hét, el is múlt, ahogy teltek a napok.

Szóval ne legyél kétségbeesve :)

21hkm

2018. febr. 25. 08:21
 4/9 anonim ***** válasza:
13%
Nyugi, ágyazódik be a petesejt
2018. febr. 25. 08:21
 5/9 anonim ***** válasza:
95%

Utolsó, már rég beágyazódott az a petesejt...

Nyugi kérdező, gyakori a mensis jellegű görcsölgetés!

2018. febr. 25. 08:23
 6/9 anonim ***** válasza:
91%

Utolsó, őt hetesen már nem a petesejt ágyazódik be 😂😂😂

Kérdező, szerintem ha elmúlt a görcs a magnézium hatására és nincs vérzés, akkor ez jó jel! Sajnos mást nem tudaz tenni, mint várni. Én a helyedben feküdnék, pihennék leginkább, ha megteheted persze. Drukkolok, hogy rendbe legyetek!

2018. febr. 25. 08:25
 7/9 anonim ***** válasza:
A magnézium szedését ne hagyd abba! Bár szerintem is erősebb kellene a magneB 6- nál.Pihenj amennyit csak tudsz, reméljük nem lesz gond!
2018. febr. 25. 08:45
 8/9 A kérdező kommentje:

A magnesolv-ot szedtem, és valóban...ezt tartom a legfurcsábbnak, hogy sokkal több magnézium van a magnesolv-ba, mint a magne b6-ba, és mégis a magne b6-tól múlt el a görcs.

Izgatottan várom mi lesz a dokinál, bár még sok idő, tűkön ülök :)

Ez az első terhességem és idén töltöm a 35-öt. Izgulok.

Köszönöm szépen a válaszokat. Nyugtatólag hatnak :)

2018. febr. 25. 18:52
 9/9 anonim ***** válasza:
A magnosolv valóban több mg-t tartalmaz de nincs benne a felszívódását segítő b6 vitamin. Talán ezért mondhatta a dokid, de Sztem maradj annál ami bevalt mar!
2018. febr. 25. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!