Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez normalis 33 hetesen?

Ez normalis 33 hetesen?

Figyelt kérdés

Mar egy hete ugy fáj estére mindenem, főleg szemérem es holyagtájt.

Meg néha görcsölök, fáj a derekam és úgy erzem kiugrik a szívem(ilyen volt mar ,kivizsgaltak semmi baj) de újabban újra előjött.

Ezek a görcsök nen okoznak gondot? Pl méhszáj nem nyílhat meg? Olykor keményedek pár hete. Erre szedem a magneziumot, mostmár 3x1 akár 4x1 et de ígyis.

Korai vagy már ideje ennek??

2018. jan. 23. 08:27
 1/10 A kérdező kommentje:
+ pár napont furcsa nyálkás folyásom van. Nem darabban jön. Hanem folyós de csillog és ragad (legalábbis az alapján h egyszer megnéztem milyen az állaga ,nehogy nyákdugó legyen)
2018. jan. 23. 08:28
 2/10 anonim ***** válasza:

De, nyílhat a méhszáj. Ha az a valami nyákdugó, akkor az pont a nyílásnak a jele lehet. De hogy ezt megtudd, orvoshoz kellene menni, innen nem fogjuk tudni megmondani.

Mint ahogy a görcs is lehet természetes, jósló fájás, és lehet komolyabb probléma is.

2018. jan. 23. 09:04
 3/10 A kérdező kommentje:

Megyek orvoshoz csutortokon. Szoltam neki errol, szerinte az nem nyákdugó lesz. De megnézzük.

Hát remélem még legalább 3 hétig nem nyílok.

2018. jan. 23. 10:55
 4/10 VeDi84 ***** válasza:

Mintha én írtam volna a kérdést.

2-3 hete (31-32 hetes korom óta) nagyon fáj a szeméremcsontom, alig bírok megfordulni az ágyban, vagy csak egyáltalán elindulni. Keményedések is többnyire azóta vannak. Sőt nagyjából 1 hete már jósló fájások is elkezdődtek (mintha meg akarna jönni).

A folyásom is használható, bár nekem egész terhesség alatt heti rendszerességgel megjelent a nyúlós nyák, pont olyan mint ovukor.

Jobb, ha orvos megnéz és ő mondja, hogy minden rendben. 😊

36hkm

2018. jan. 23. 12:45
 5/10 A kérdező kommentje:

A joslok nalam is vannak de nem surun.

Na az agyban megfordulni vagy onnan felkelni.. az a masik nyug.:)

De fura h ilyen korán jött ez. Jó,h nem vagyok vele egyedül.

Koszi☺

2018. jan. 23. 12:51
 6/10 anonim ***** válasza:
Magnerot ajánlom!
2018. jan. 23. 12:58
 7/10 VeDi84 ***** válasza:

Még annyit hozzátennék, hogy esetleg kérdezz rá a magnézium emelésre. Én 3x2 Magnerotot szedek, ez azért segít a keményedéseken. (Nekem konkrétan 26 hetes koromban emelte ennyire a doki, mikor az addigi 3000-ről 2100 lett a méhszáj értékem.)

Ami még rettentően zavar, hogy nagyon bedugul az orrom. Mintha náthás lennék. Ha bal oldalon fekszem, akkor a bal oldali dugul be, ha a jobbon, akkor az. Bosszantó, mert ha nem arra ébredek fel éjjel, hogy elzsibbadtam, akkor erre. 😊

De nem panaszkodok, mindez kibírható. Ex már nincs sok hátra.

Kitartás neked!

2018. jan. 23. 13:00
 8/10 VeDi84 ***** válasza:
*ex=És
2018. jan. 23. 13:01
 9/10 A kérdező kommentje:

3x1 melle szoktam bevenni még 1 et akkor mar jol vagyunk. Tobbet nem mert akkoe vizszeru hasmenesem lesz mar.

Magnesium citricit szedek. Nekem ez valt csak be ugy ahogy.

Magnerotot is probaltam meg még 2 típust.

:)

Meleg zuhanyt szoktam , akkor jobban leszek

2018. jan. 23. 13:16
 10/10 A kérdező kommentje:
Neked is kitartás! Nálam orrdugulás hál Istennek nincs. Zsibbadás meg sok pisilés annál inkább ugye..:)
2018. jan. 23. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!