Ez normalis 33 hetesen?
Mar egy hete ugy fáj estére mindenem, főleg szemérem es holyagtájt.
Meg néha görcsölök, fáj a derekam és úgy erzem kiugrik a szívem(ilyen volt mar ,kivizsgaltak semmi baj) de újabban újra előjött.
Ezek a görcsök nen okoznak gondot? Pl méhszáj nem nyílhat meg? Olykor keményedek pár hete. Erre szedem a magneziumot, mostmár 3x1 akár 4x1 et de ígyis.
Korai vagy már ideje ennek??
De, nyílhat a méhszáj. Ha az a valami nyákdugó, akkor az pont a nyílásnak a jele lehet. De hogy ezt megtudd, orvoshoz kellene menni, innen nem fogjuk tudni megmondani.
Mint ahogy a görcs is lehet természetes, jósló fájás, és lehet komolyabb probléma is.
Megyek orvoshoz csutortokon. Szoltam neki errol, szerinte az nem nyákdugó lesz. De megnézzük.
Hát remélem még legalább 3 hétig nem nyílok.
Mintha én írtam volna a kérdést.
2-3 hete (31-32 hetes korom óta) nagyon fáj a szeméremcsontom, alig bírok megfordulni az ágyban, vagy csak egyáltalán elindulni. Keményedések is többnyire azóta vannak. Sőt nagyjából 1 hete már jósló fájások is elkezdődtek (mintha meg akarna jönni).
A folyásom is használható, bár nekem egész terhesség alatt heti rendszerességgel megjelent a nyúlós nyák, pont olyan mint ovukor.
Jobb, ha orvos megnéz és ő mondja, hogy minden rendben. 😊
36hkm
A joslok nalam is vannak de nem surun.
Na az agyban megfordulni vagy onnan felkelni.. az a masik nyug.:)
De fura h ilyen korán jött ez. Jó,h nem vagyok vele egyedül.
Koszi☺
Még annyit hozzátennék, hogy esetleg kérdezz rá a magnézium emelésre. Én 3x2 Magnerotot szedek, ez azért segít a keményedéseken. (Nekem konkrétan 26 hetes koromban emelte ennyire a doki, mikor az addigi 3000-ről 2100 lett a méhszáj értékem.)
Ami még rettentően zavar, hogy nagyon bedugul az orrom. Mintha náthás lennék. Ha bal oldalon fekszem, akkor a bal oldali dugul be, ha a jobbon, akkor az. Bosszantó, mert ha nem arra ébredek fel éjjel, hogy elzsibbadtam, akkor erre. 😊
De nem panaszkodok, mindez kibírható. Ex már nincs sok hátra.
Kitartás neked!
3x1 melle szoktam bevenni még 1 et akkor mar jol vagyunk. Tobbet nem mert akkoe vizszeru hasmenesem lesz mar.
Magnesium citricit szedek. Nekem ez valt csak be ugy ahogy.
Magnerotot is probaltam meg még 2 típust.
:)
Meleg zuhanyt szoktam , akkor jobban leszek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!