28 hetesen nagyon erős átlátszó folyás? Normális?
Mindenképp menj. Nekem is sok folyásom van, dr messze nem ennyi. Lásson orvos, nehogy a magzatvíz szivárogjon. És minél előbb. Mert ha az, akkor kell tüdőérlelő és ott minden óra számit!
A legjobbakat!
Oh jaj... remélem nem ekkora a baj...
De akkor ha magzítvíz lenne, fájna is, nem?
Nem.
Egyrészt lehet hogy csak apró repedés van, ami akár össz e is forrhat. Másrészt nekem pl az első gyereknél ömlött a víz és csak 4 óra múlva lettek fájásaim.
De azis lehet, hogy bepisiltel vagy tényleg bő folyás. De ilyen panasszal tényleg lásson orvos. Ez nagyon fontos. Ők meg tudják állapítani, hogy mi a helyzet. És ha nincs baj, legalább megnyugodsz.
Én a 20. hét körül, erre felkészülve vettem egy 3db-os magzatvíz jelző betétet. Ha ilyen történne, beraknám, lássam mi a helyzet. Persze a dokim így is felhívnám.
Szerencsére eddig nem volt rá szükség, mondjuk nekem meg rengeteg krémes, fehér folyàsom van, két doki szerint is normàlis.
29 hkm
Huu, azonnal sürgősségi!!! Ki kell zárni a lehetőségét, nehogy magzatviz legyen!
Az egyik ismerősömnél nem vette komolyan a dokija, sajnos meg kellett császározni,24 hetesen,mert alig maradt magzatvíz!
Remélem már elmentél a kórházba!!
Ez egy nem is olyan régi kérdés, ő is várt egy ideig... Hát nem kéne!!
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!