Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az, hogy valakinek ilyen lesz...

Az, hogy valakinek ilyen lesz a hasa szülés után, minek köszönhető?

Figyelt kérdés

[link]

Genetika? Vagy gyors hízás? Edzéssel meg lehet előzni?

Neked van ilyen, edetleg volt? Hohy tüntetted?

2018. febr. 24. 07:54
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Babatervezésnél járunk még, de attól félek nagyon, hogy esetleg csúnya lesz a bőröm, illetve hízok. Hiú vagyok sajnos, és felfogom, hogy a baba születése a legcsodálatosabb dolog, de nem szeretném azt sem feladni, hogy később jól érezzem magam a bőrömben.
2018. febr. 24. 11:29
 12/13 anonim ***** válasza:

Én úgy voltam vele,hogy ha bármelyik testrészem tönkremegy,akkor megplasztikáztatom,de ezen ne múljon.

Nagyon sok mindent pedig meglehet tb-re is csinálni (ikres barátnőmnek szétrepedt a hasfala,neki tb-re lesz plasztika)aztán a lányommal szerencsém lett,mert nem látszik,hogy valaha is terhes voltam,szültem,szoptattam.Bár akkor 24 voltam.Most 31 és tervezünk még babát.Kicsit félek én is,de azzal nyugtatom magam mint először.

2018. febr. 24. 16:28
 13/13 anonim ***** válasza:

[link]

Nekem nem volt ekkora hasam. 22 kg-ot híztam, szülés után kb olyan volt, mint neki 1 héttel utánna. Pár hónappal szülés után azért nagyjából visszarendeződnek a dolgok.

A neten leginkább a végletekről keringenek képek, pl amit linkeltél vagy van a másik véglet, aki szülés 4 héttel úgy megy vissza a kifutóra bikiniben mintha semmi nem történt volna. A nagy átlag azért valahol a 2 között van.

2018. febr. 24. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!