Lehet hogy ez vetélés? 2 hete teszteltem pozitívat de már hetek óta barnazok egy kéz nap szünetel. Ma viszont megjott normálisan és hasam is faj mint menstruacio kor szokot. Ez vetélésre utal?
A pecsételéssel nem mentél dokihoz?
Igen, sajnos valószínűleg vetelés
Részvetem
Orvoshoz kellett volna menned!
Most vagyok 8 hetes és kb a 10. dpotól barnáztam hol véreztem. Nemvárt napján már dokinál ültem. Hat uhm volt már és kaptam progit plusz másfél hete nem dolgozom. Eddig úgy néz ki minden rendben, elmúlt a pecsételés is és szépen fejlődik a manó.
Szóval lehet tudtak volna segíteni neked is... Most is elmehetsz még, de vérzésnél már kisebb a remény.
Valóban lehet, hogy megakadályozhattad volna...lehet, hogy elment volna, de látod, van, akinek segít a hormonbomba, hiszen arra való. Egyébként én is pecsételtem (7. hétben) az első terhességem elején, Duphastonnal és szigorú ágynyugalommal megmaradt a kisfiam, aki azóta már 5 éves fantasztikus kisember.
Nem értem, felnőtt nők hogyan nem értik meg, hogy a pozi teszt után, azaz a terhesség idején semmikor nem jó a barnázás, pecsételés. Azonnal orvoshoz kell ilyenkor menni, nem megvárni, amíg beindul a vetélés.
Voltál orvosnál a pecsételésnél? Mert lehet, hogy gyógyszerrel megakadályozható lett volna a vetélés (sajnos eléggé annak hangzik).
Sajnálom! De ha nem voltál, jegyezd meg egy életre hogy ilyenkor AZONNAL orvos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!