Mikortól kel számolni?
Figyelt kérdés
Pár hete elvetéltem de még nem tudom, hogy mikorra várjam a menstruációm. A vetélés 7 napig tartott. Mikortól kel számoljam a heteket? Az első naptól vagy az utolsótól? A vérzés első napjától 4 hét telt el, akkor már esedékes?2016. jan. 18. 07:16
1/3 anonim válasza:
Az első naptol számold mindenkép.
2/3 anonim válasza:
Ilyenkor nem lehet számolni, meg kell várni, mire megjön a menzeszed. Ez lehet akár ma is meg akár egy hónap múlva is, attól függöen, hogy a szervezeted hogy regenerálódik.
3/3 anonim válasza:
Nekem missed ab után 7 hétig nem jött meg. Akkor is úgy h egy napot megvolt egyet nem. Aztán még jó 2 hétig összevissza volt m8nden, utána állt be. Ha orvos látott jogy teljesen kiürült minden és nem kell műtét akkor nem tudsz mit csinálni mint várni hogy megjöjjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!