Te mikortôl kezdtêl el terhesnadrâgot hordani?
Én 8 hetes vagyok és már vettem egy nadrágot, de még nem fogom hordani.
Kimondottam azért vettem mert megláttam az üzletben nagyon leárazva és jó volt rám. Ezek a nacik 10-15 ezer körül vannak sajnos, én meg 2ért vettem.
Fuu, 2 ezerert nagyon jo vetel volt! :) hasznald egeszseggel.
Majd meglatjuk hogy alakul, szeretnek csinosan oltozni, de ugy vagyok vele, minden penz, mit megsporolhatok, azt kesobb a gyermekemre kolthetem, persze esszeru hatarokon belul ertem a sporolast!
7-es vagyok... Egysbként 23 hetesen rajtam is 2 kg van még csak...
Cicanaci hosszított felsővel nálam munkában elképzelhetetlen...( otthon plusz ha bevásárolni megyek hordom csak)
Az első babámnál egyáltalán nem hordtam terhesgatyát. Minden nadrágom rám jött, csak a cipzárt nem húztam fel, hanem rávettem egy derékmelegítőt (bandázsnak hívják azt hiszem).
Én mondjuk alapból nem szeretem ezeket a terhesgatyákat, annyira kiábrándítóan néznek ki szerintem. :) Úgyhogy amíg lehet, nem veszem fel most sem (ez a 4. babám). Bízom benne hogy a rendes nadrágokban kihúzom tavaszig, aztán lehet szoknyát hordani. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!