Te mikortôl kezdtêl el terhesnadrâgot hordani?
Körülbelül félidőkor.
De csak azért, mert magas derekú, gomb nélküli nadrágjaim vannak. Azokban volt még növekedési hely.
Kaptam
13. Héten bár még elvileg nem indokolta felvettem és rájöttem hogy jobb .. 16. Héttől terhesharisnyát hordtam... 1-1 alkalommal felvettem még a régi harisnyát ( szoknya/ kosztüm/ egybenruha dresscode a munkahelyen) de nagyon kényelmetlen volt...a nadrágjaim egy része 23 hetesen is rámjönnek, álló helyzetben jók is. De kellemetlen a pocakomnak ülve.. Nem azért mert szoros, hanem a kialakítása miatt.. Gombok stb
Úgyh miután a kapott nadrággal teszteltem nem "szivattam" magam feleslegessen.. Nem a méretek miatt kell a kismamaruha, hanem más a szabása.. Más az ember komfortérzete is.. (Cicanadrág és cicanadrág is különbözok)
koszonom a valaszaitokat, mindenkinek ment a zold :)
en most vagyok 12 hetes, de meg nem hiztam, hasam sincs, 1. baba. annyi , hogy enyhen sejtheto, hol lesz majd a hasam a kesobbiekben. :) meg arra is gondoltam, hogy talan nem is feltetlenul kell terhesnadragot vennem, mert van gumis dereku nadragom, szoknyam most is, ezek kihuznak jo ideig, aztan a nyaron pedig ugy is szeretek nyari ruhakban lenni, azok meg streccses anyaguak, engednek helyet a hasamnak. vagy ez elkepzelhetetlen, hogy " ki lehessen huzni" az egesz terhesseget, kismama nadrag nelkul?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!