Lenyeltem kb. fél kiskanál darált húst félig nyersen. (Azt hittem már jó) Lehet tőle baja a babának? 12 hetes km
Előző, hogy ilyen biztosan állítod hogy nem , te bevizsgáltad az adott falatot? Hogy épp milyen baktérium volt benne, azok közül amik a nyers húsban megtalálhatók és vetélést vagy halva szülést okoznak?
Mivel pl Listeria a nyers húsban van, a kérdező állítása szerint félig nyers húst evett, tehát lehet benne baktérium, sok esély nincs de lehet.
Ez kb. ugyanaz, ha most megkérdezem itt tőled, hogy ha mindjárt kimegyek az utcára, és átmegyek az autóúton, ahol autók járnak elfog- e ütni az autó , arra biztosan állítod hogy nem? Autó jön, én meg átmegyek tehát elüthet. Sok esély nincs ( mert igyekszem szétnézni )d DE elüthet. Ez az eset áll fenn a kérdezőnel is.
Hánytasd meg magad.
Amúgy meg mit lehet tenni ha már lecsúszott?a hányáson kívül semmit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!