Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Par napja nem szedek magnézium...

Par napja nem szedek magnéziumot. Az baj?

Figyelt kérdés

Utálok gyógyszereken élni. Folsavat és Gravidát minden nap 1et szedek plusz magneb6-ot szoktam egyet. De mostanába mindig elfelejtem. Kell az egyáltalán? Semmi panaszom nincs...nem görcsölök stb...

10 hetes vagyok

2018. febr. 20. 12:06
 1/6 anonim ***** válasza:
55%
Nem de ha görcsöl vagy feszül a hasad, akkor kezd el szedni. A napi 1 magne b6 egyébként a semmi kategória.
2018. febr. 20. 12:08
 2/6 anonim ***** válasza:
52%

Nem. A folsav fontos a 12. hétig, a többit nem kell, ha nincs külön indok.

Én is utáltam a bogyókat, dokim szerint elég, ha változatosan táplálkozok. (így is tettem, semmit nem szedtem végig, tökéletesen egészséges gyerekem született)

2018. febr. 20. 12:10
 3/6 anonim ***** válasza:
76%
Én csak akkor szedtem, ha keményedtem, v tudtam, h stresszes napom lesz. (Költözés, hitelügyintézés, házvásárlás...) Ha nincs panaszod, felesleges, csak legyen mindig kéznél, ha mégis kellene. 😊
2018. febr. 20. 12:10
 4/6 anonim ***** válasza:
41%
Nem de hasznos lenne
2018. febr. 20. 12:20
 5/6 anonim ***** válasza:
34%
dehogy kell, nem is kellett volna eddig se szedni, a folsav és a terhesvitamin bőven elég (sőt utóbbi is elég ha abban van folsav, szerintem a gravidában van). A magnéziumot akkor kell szedni ha görcsölgetsz. Én pl abszolút nem szedtem.
2018. febr. 20. 12:27
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Nyugodj meg nem baj,sokan már a terhességük kezdetekor elkezdik szedni a Magnéziumot nagy adagban,és amikor a terhességük azon szakaszára érnek mikor már jönnek a keményedések meg a joslo fályasok akkor meg marékszámra kell szedniük annyira hozzá szokik a szervezetük.
2018. febr. 20. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!