Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lett csík a hasatokon? Mikor?

Lett csík a hasatokon? Mikor?

Figyelt kérdés

Az utolsó héten, napokban vagy hamarabb?

Szimpla kérdés. Semmire sem szeretnék következtetni.:)

2018. febr. 19. 21:26
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Ezekszerint jol sejtettem,hogy még ne örüljek ,nagyon sok vana combajaimon es fenekemen hirtelen hizas es fogyas miatt. Az alakom egesz csinos, de orulnek ha a hasamon nem lennének vagy nem lenne sok stria.

Én majdnem mindennap kenem 2x legalabb van h kimarad 1-1 nap de van ,h 3x is kenem 2 féle termékkel (bio oil-foleg melleimre, es nivea sima testapolo) TUDOM,genetika 80-90%ban meg maradek a szerencse, de úgy érzem h így legalább teszek érte.:)

Persze nem dől össze a világ par csík miatt de az ember próbálkozik :)

Koszonom a valaszokat minden anyukának!:)

2018. febr. 19. 23:26
 12/17 anonim ***** válasza:
Nekem 3 egy centis a köldökömnél, és szülés után jött elő. Nem volt nagy hasam és kb olyan laposan jöttem ki a kórházból mintha a terhességem előtt lettem volna. 4 hónap után alig látszik.
2018. febr. 20. 07:45
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Talán a 25.hèt körül jelentek meg nagyon apró formába, pedig kentem magam már a pozitív teszt naojától. Aztán hirtelen nagyot nőtt a hasam és ezt már nem bírta, így azokból az apró vonalakból egyre nagyobb és sűrűbb csíkok lettek. Talán a 35.hètig nőttek, de iszonyú csúnya lett. Teljesen elvagyok keseredve.
2018. febr. 20. 08:43
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem halistennek. Nagyon feltem tole mert anyamnak es nagyanyamnak is kirepedt. Igy kevertem kremet magamnnak es belsoleg is olajoztam😃 lenolajat ettem mindennap nap. Nem csak kulsoleg kell hidratalni
2018. febr. 20. 08:59
 15/17 anonim ***** válasza:

Én kenegettem végig és azt hittem megúszom, de 39+5 reggelén úgy ébredtem, mint egy tigris :(

3 hónap múlva viszont teljesen elhalványult, csak a napon látszott. 1 évvel később pedig már ha a napon kerestem sem találtam.

2018. febr. 20. 09:30
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem lett, reggel este krémeztem minden áldott nap onnantól 2 csíkos lett a teszt, de sztem főleg genetika kérdése plussz nem volt giga nagy pocim a végére sem.
2018. febr. 20. 16:33
 17/17 A kérdező kommentje:

Belulrol mindigis hidrataltam magam. Alapbol megiszok 3liter vizet stb stb.:)

Azzal nincs gond meg a lenmagolajjal se.

De vhogy ugy erzem h ha nagyot ugrana a hasam tuti szakadna a borom.:(

2018. febr. 20. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!