Viszér! Második babámat várom,22 hetes vagyok. A szemérem ajkaimon nagyon csúnya viszerek vannak. Elkezdtem a detralex gyógyszert. Nagyon félek a trombózistól. Mit tudnék tenni?
Sajnos én is ugyan így vagyok,szinte megijedtem magamtól,mikor leborotváltam,nagyon csúnyák a viszerek.Én is szedem a gyógyszert,mást nem nagyon lehet tenni,reméljük minden rendben lesz.
A másik,amitől tartok az a gátmetszés.Attól félek,valamit ott elvágnak,amit nem kéne.Neked nem mondta a dokid,hogy a viszerek miatt veszélyes e vagy ez nem számít?
29 hetes kismama
Sajnos szintén visszér, a 3. Babával...:-)
A borotválást azt nem kellene erőltetni, majd ha eljön az idő, ott megcsinálják. Nagyon könnyen belevághatsz, és az nem lenne szerencsés.
Nekem nem kell szednem gyógyszert, hanem maj a szülés előtt el kell kezdeni injekciózni magam a trombózis elkerülése miatt, és egészen a gyermekágy végéig! :-(
A 2. Babámnál jelent meg, gátmetszésnél nem okozott gondot, és az szépen vissza is húzódott, de most sajnos megjelent megint! :-(
Máshol is van visszered?
OFF
Bocs, hogy nem válaszolok, hanem kérdezek, kitapintható a visszér ott lent, vagy látszik?
13.05-ös vagyok.
Nagyon csúnyán kidudorodnak,nekem több is van,szinte olyan vastagok,mint a kisujjam és a combomon is sajnos.
Nekem ez a második terhességem,az első után teljesen visszahúzódott,remélem most is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!