Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Viszér! Második babámat...

Viszér! Második babámat várom,22 hetes vagyok. A szemérem ajkaimon nagyon csúnya viszerek vannak. Elkezdtem a detralex gyógyszert. Nagyon félek a trombózistól. Mit tudnék tenni?

Figyelt kérdés
2010. jún. 8. 10:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Sajnos én is ugyan így vagyok,szinte megijedtem magamtól,mikor leborotváltam,nagyon csúnyák a viszerek.Én is szedem a gyógyszert,mást nem nagyon lehet tenni,reméljük minden rendben lesz.

A másik,amitől tartok az a gátmetszés.Attól félek,valamit ott elvágnak,amit nem kéne.Neked nem mondta a dokid,hogy a viszerek miatt veszélyes e vagy ez nem számít?

29 hetes kismama

2010. jún. 8. 13:05
 2/13 anonim ***** válasza:
Szintén zenész,23 hét és második baba.Én holnap megyek vele orvoshoz,kiváncsi vagyok ad e rá valamit.Szexelni lehet attól még,mit mondott a dokitok?
2010. jún. 8. 14:32
 3/13 anonim ***** válasza:
Lehet szexelni,de nekem legalábbis utána iszonyúan fáj az összes viszerem,ott is,lábamon is,úgyhogy mi más módját választjuk.
2010. jún. 8. 15:14
 4/13 anonim ***** válasza:

Sajnos szintén visszér, a 3. Babával...:-)

A borotválást azt nem kellene erőltetni, majd ha eljön az idő, ott megcsinálják. Nagyon könnyen belevághatsz, és az nem lenne szerencsés.

Nekem nem kell szednem gyógyszert, hanem maj a szülés előtt el kell kezdeni injekciózni magam a trombózis elkerülése miatt, és egészen a gyermekágy végéig! :-(

A 2. Babámnál jelent meg, gátmetszésnél nem okozott gondot, és az szépen vissza is húzódott, de most sajnos megjelent megint! :-(

Máshol is van visszered?

2010. jún. 8. 23:34
 5/13 anonim ***** válasza:
Voltam a dokinál,nem adott rá semmit,azt mondta ne nagyon borotváljam,mert nagyon tud vérezni.Szülésnél főleg a gátmetszést végző orvosnak kell figyelni,nehogy belevágjon.Nekem van a lábamon is,de annyirab nem vészes,meg igazából nekem 15éves korom óta kidagadnak az ereim főleg nyáron a vádlimon.Szex után néha nekem is baromira tud fájni,multkor nagyon be volt dagadva.
2010. jún. 9. 09:41
 6/13 anonim ***** válasza:

OFF

Bocs, hogy nem válaszolok, hanem kérdezek, kitapintható a visszér ott lent, vagy látszik?

2010. jún. 9. 18:20
 7/13 anonim ***** válasza:
mínusz "sz"
2010. jún. 9. 18:21
 8/13 anonim ***** válasza:
vagyis "s" :D
2010. jún. 9. 18:22
 9/13 anonim ***** válasza:
Mind a kettő,nekem néha vagy 1cm re kint van
2010. jún. 10. 07:20
 10/13 anonim ***** válasza:

13.05-ös vagyok.

Nagyon csúnyán kidudorodnak,nekem több is van,szinte olyan vastagok,mint a kisujjam és a combomon is sajnos.

Nekem ez a második terhességem,az első után teljesen visszahúzódott,remélem most is.

2010. jún. 10. 07:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!