Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fogamzás gátló után terbe...

Fogamzás gátló után terbe esés. Lehet nem is vagyok terhes?

Figyelt kérdés
január 3kor fejeződöt be a tebletta. 2ikén jöt meg a havim. most februárban meg se jöt teszt pozitiv, mégis az UH-án nem mondnak bisztosat. vajon nem is vagyok terhes?
2018. febr. 14. 12:04
 1/10 anonim ***** válasza:
Az első pozitív teszt után majd' két hét, mire bármi látszik az UH-n. Ha nincs panasz, pont ezért nem is érdemes korán orvoshoz menni.
2018. febr. 14. 12:14
 2/10 anonim ***** válasza:
47%
Gyereket akarsz, mikor írni sem tudsz? Korod megvan minimum 12?
2018. febr. 14. 12:34
 3/10 anonim ***** válasza:
Szia. Ha a teszt pozitív, valószínűleg tényleg pici még a baba ha UH-on nem làttàk.Én csinàlnék még egy tesztet, nődokihoz meg talán 6hetesen mentem, akkor màr làtszódott. A fogamzásgátló nekem nem sokat dominàlt, abbahagytàk következő hónapban össze is jött a kisfiam :)
2018. febr. 14. 13:45
 4/10 anonim ***** válasza:
Abba hagytam *
2018. febr. 14. 13:46
 5/10 anonim ***** válasza:
49%
Hármas, tudod, mi az, hogy "dominál"?
2018. febr. 14. 14:49
 6/10 A kérdező kommentje:
Szia 2-es. Elégé szomorú hogy ijen itelkező vagy. Elnézést hogy még azért is bocsánatot kel kérnem hogy úgy küldtem el a válaszomat hogy nem néztem meg előtte. És igen akarok. Akarok még egyet. 25 vagyok és van már egy babàm. Hála az úrnak. És imádkozom érted is bárki vagy hogy ijen harag van a szívedben.
2018. febr. 14. 15:22
 7/10 anonim ***** válasza:
ilyen. Gondolom ezt szeretted volna irni :)
2018. febr. 14. 16:56
 8/10 anonim ***** válasza:
5-ös persze tudom :) nem volt erősebb befolyàssal az, hogy szedtem fogamzàsgàtlót arra, hogy mikor estem teherbe. Szted esetleg rosszul fogalmaztam vagy érthetetlen?
2018. febr. 14. 17:50
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm 3as értem :) 2es másban a gerendát, magadban a szálkàt se veszed eszre
2018. febr. 14. 21:26
 10/10 A kérdező kommentje:
Bocsánat had javítsam ki magamat *észre
2018. febr. 14. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!