7 hetes kismamak! Hogy erzitek magatokat? Nekem nagyon lassan megy az ido.
Kicsit rosszul vagyok es sosem tudom hogy mit egyek mert igazabol semmi sem esik jol. A melleim nagyon fajnak, hasra sem tudok fordulni toluk.
Kicsit meg mindig hihetetlennek tunik hogy sikerult. Ti nem ereztek igy?
De jo hogy nem vagyok egyedul! :D Allandoan bujom a neten hogy most mekkora a baba meg mit csinal, de az is mar "unalmas" mert nem sok dolog tortenik. Varom hogy kerekedjen a pocakom, es elmondhassam mindenkinek, de olyan messzinek tunik az egesz. Mindig hazudnom kell amikor a munkahelyemen kerdezgetik hogy "huu de rosszul nezel ki, mi a bajod?"
Es ugy szeretnek mar vasarolni!!! Az a sok edes kis ruha! De meg nem teszem. Csak varok. Tok jo lenne ha mar pocakom is lenne es jarhatnam a bababoltokat, aprankent meg tudnek venni mindent. Hogy en mennyire turelmetlen vagyok...
Én pont ma vagyok 7 hetes. :))
Hát nekem is ólomlábakon jár az idő, én még nem voltam dokinál, majd jövő héten.
Nekem ő már a második lesz, van egy 2 éves lányom.
Érdekes, hogy vele, nagyon rosszul voltam és gyakorlatilag a mackósajtos kenyéren kívül semmit nem bírtam megenni, most meg igazából bármit megeszek, van amitől kicsit émelyeg a gyomrom, még a gondolatától is, de van hogy ugyanazt meg megeszem pár óra múlva. A cicm sem fáj annyira, mint előtte, és még tudok hason aludni :))
Én már túlvagyok a hihetetlen hogy sikerült időn,a lányom nem igen hagy rá időt, hogy ezen gondolkozzak, de kellett 2-3 nap mire felfogtam és tudatosult, hogy megint eggyel többen leszünk.
Nektek nőtt már a hasatok? Mert az enyém igen. :( a lányommal is látszot már 7-8 hetesen, és a végén gurultam, akkorára nőtt. Úgy tűnik ez most sem lesz másképp.
Az en hasam nem not egyaltalan. Semmi nem latszik. :(
Az utobbi napokban rosszul vagyok mindentol, a fozes az kesz kinszenvedes.. Remelem ez el fog mulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!