Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetes kismamak! Hogy erzitek...

7 hetes kismamak! Hogy erzitek magatokat? Nekem nagyon lassan megy az ido.

Figyelt kérdés

Kicsit rosszul vagyok es sosem tudom hogy mit egyek mert igazabol semmi sem esik jol. A melleim nagyon fajnak, hasra sem tudok fordulni toluk.

Kicsit meg mindig hihetetlennek tunik hogy sikerult. Ti nem ereztek igy?

2010. jún. 7. 19:02
 1/5 anonim ***** válasza:
De, szinte egészen pontosan így érzek: lassú időmúlás, émelygés, feszülő-fájdalmas mellek és mindezek mellett is szinte hihetetlen, hogy másfél év reménykedés-elkeseredés-sírás után hirtelen sikerült...
2010. jún. 7. 19:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Én most 8 hetes vagyok, és ugyanígy vagyok. Éhes vagyok, de semmit nem kívánok, sőt undorodok mindentől, szinte egész nap hányingerem van. Fáradtabb vagyok, aludnék egyfolytában, a hasam szurkál, a melleimről ne beszéljünk! :) Én sem tudom még igazán felfogni, szerintem ha nő a pocink és majd mozog, akkor tudatosul igazán. Nagyon furcsa érzés egyenlőre és hihetetlen.
2010. jún. 7. 19:14
 3/5 A kérdező kommentje:

De jo hogy nem vagyok egyedul! :D Allandoan bujom a neten hogy most mekkora a baba meg mit csinal, de az is mar "unalmas" mert nem sok dolog tortenik. Varom hogy kerekedjen a pocakom, es elmondhassam mindenkinek, de olyan messzinek tunik az egesz. Mindig hazudnom kell amikor a munkahelyemen kerdezgetik hogy "huu de rosszul nezel ki, mi a bajod?"

Es ugy szeretnek mar vasarolni!!! Az a sok edes kis ruha! De meg nem teszem. Csak varok. Tok jo lenne ha mar pocakom is lenne es jarhatnam a bababoltokat, aprankent meg tudnek venni mindent. Hogy en mennyire turelmetlen vagyok...

2010. jún. 7. 19:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Én pont ma vagyok 7 hetes. :))

Hát nekem is ólomlábakon jár az idő, én még nem voltam dokinál, majd jövő héten.

Nekem ő már a második lesz, van egy 2 éves lányom.

Érdekes, hogy vele, nagyon rosszul voltam és gyakorlatilag a mackósajtos kenyéren kívül semmit nem bírtam megenni, most meg igazából bármit megeszek, van amitől kicsit émelyeg a gyomrom, még a gondolatától is, de van hogy ugyanazt meg megeszem pár óra múlva. A cicm sem fáj annyira, mint előtte, és még tudok hason aludni :))

Én már túlvagyok a hihetetlen hogy sikerült időn,a lányom nem igen hagy rá időt, hogy ezen gondolkozzak, de kellett 2-3 nap mire felfogtam és tudatosult, hogy megint eggyel többen leszünk.

Nektek nőtt már a hasatok? Mert az enyém igen. :( a lányommal is látszot már 7-8 hetesen, és a végén gurultam, akkorára nőtt. Úgy tűnik ez most sem lesz másképp.

2010. jún. 8. 15:08
 5/5 A kérdező kommentje:

Az en hasam nem not egyaltalan. Semmi nem latszik. :(

Az utobbi napokban rosszul vagyok mindentol, a fozes az kesz kinszenvedes.. Remelem ez el fog mulni.

2010. jún. 10. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!