Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha az első babátok fiú lett,...

Ha az első babátok fiú lett, akkor nagyon vágytatok arra hogy a 2. lány legyen?

Figyelt kérdés
2010. jún. 7. 16:44
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Én még csak 5 hetes kismama vagyok,de már van 1 egy éves kisfiam.Igazából nekünk is mindegy,csak egészséges legyen,de azért örülnénk 1 kislánynak mi is :-)) Bár nagyon úgy érzem,hogy fiú lesz a kistesó........
2010. jún. 8. 11:18
 12/15 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem van egy 3 éves kisfiam, és most várom a második babánkat,most 23 hetes vagyok.Eddig kétszer mondta a doki, hogy kislány, de még nem mertem beleélni magam.Ma megyek délután UH-ra és, ha ma is azt mondja akkor talán kislányunk lesz.Nagyon vágyunk rá:-))
2010. jún. 8. 12:55
 13/15 anonim ***** válasza:

Szia

Két kisfiam van, nagyon vágyom már egy kislányra-

10hetes kismama

2010. jún. 10. 20:33
 14/15 anonim ***** válasza:
Az első babámnál (kisfiú) végig rosszúl voltam,a másodiknál semmi jele nem volt hogy terhes vagyok olyan jól voltam mégis kisfiú lett,most vagyok a 3.babával 8 hetes,egyfolytában émelygek hát mostmár igazán jó lenne ha kislány lenne de a lényeg az hogy egészséges legyen,semmi más nem számít:D
2012. júl. 3. 09:54
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha ha most hogy előkerült ez a kérdés...9-es válaszoló vagyok.Bármennyire is vágytam lányra,FIAM lett a kis tesó is!2 percig sírtam:Nem azon hogy ő is fiú,hanem hogy életemben nem lesz lányom(csak kettő volt az álmunk)remélem értitek,hogy hogy értettem! :) Aztán boldogan elneveztük,és élvezzük hogy igazi fiús szülők leszünk/lettünk/vagyunk!!!Már ő is másfél éves! :)
2012. júl. 3. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!