Antibiotikumot szedtem, lehet probléma?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Múlthét csütörtökön derült ki, hogy kisbabát várok, viszont előtte felfáztam nagyon csúnyán, és antibiotikumot szedtem, egy nap 1000 mgot. Lehet emiatt a babának baja? Kb 4, 5 hetes terhes lehetek, holnapra kaptam időpontot az orvoshoz, így nem tudom még pontosan. Remélem, nem károsodott a gyógyszerek hatására :( Nagyon el lennék keseredve, ha valami történne Vele :(2010. jún. 7. 14:41
1/4 anonim válasza:
Szia!
Én most szedtem 12 hetesen, de azt mondták ha nem szedem be akkor lehet baja a babának. Ha meggyógyulsz tőle akkor a babának se lesz baja.
2/4 anonim válasza:
Nem okozott semmi gondot, nyugi!Egyszer volt egy riport a tv-ben Dr. Czeizel -el, aki azt nyilatkozta, hogy az első 6 hétben még szándékosan sem lehet ártani a picinek.Ugyanis még nincs fizikai kapcsolat köztetek.Az ő keringése és a tiéd még össze sem kapcsolódott, olyan fiatal a terhességed, így ő nem kapott a gyógyszerből.Ez 100 %.És az első 6 hétben az őssejtek korlátlan regenerációra, osztódásra képesek, és ha mégis felmerül egy "hiba", kiküszöbölik.Ilyenkor érvényesül a mindent vagy semmit törvénye, ami azt jelenti, hogy a legkisebb hibánál vetélés indul be.Ha ez nincs, akkor biztosra veheted, hogy egészséges.Ezt nem én találtam ki, nyugodtan nézz utána.Én amikor nem tudtam, hogy terhes vagyok ( mert szerelemgyerek), cigiztem, antidepresszánst szedtem, meg mindenféle gyógyszert megfázásra.És már 25 hetes a drágám, remekül van, köszöni szépen, és minden eredményünk tökéletes.Pedig nekem is voltak álmatlan éjszakáim emiatt.De a doki megnyugtatott.
3/4 A kérdező kommentje:
Uhh, nagyon szépen köszönöm mindkét választ, kicsit megnyugodtam:) De az állandó hányinger .... az valami eszméletlen rossz:) De majd kiheverjük ezt is:)
Második válaszoló: Örülök, hogy minden rendben van Veletek:)
2010. jún. 7. 16:26
4/4 anonim válasza:
én a vesémmel kerültem a korházba elsőnek 30 hetes utána vissza megint két hét múlva antibiotikummal vitték le a lázamat a korházba!ha bajt okozott volna akkor sztem nem tömtek volna gyógyszerrel hanem a babát vették volna ki ugyanis ő okozta a gyulladást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!