Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért mindig este vannak...

Miért mindig este vannak fájdalmaim? Nektek milyen volt az utolsó hónap?

Figyelt kérdés
36. héten vagyok és nehezen viselem, napközben még megcsinálom a dolgom, de szégyen nem szégyen egyre kevesebb erőm van hozzá. Hamar elfáradok és nehezem veszem a levegőt. A hasam egy kívülálló szemével talán cseppet sem nagy, de nekem cipelni már nagyon nehéz, lehúz és nagyon fáj a derekam meg a hátam úgy, ahogy még soha nem fájt előtte. Most már rendre minden estére megérkeznek a görcseim, a mentsruációra emlékeztetnek, nem olyan erősek, mint régen mondjuk az első nap, hanem folyamatos tompa görcsölés és fájdalom hosszú órákon keresztül, a babám már nem úgy mozog, mint eddig, nem rúg vagy boxol, hanem ő is lassaban csinál mindent, gondolom mert már nagy és kicsit lusta, de kellemetlen és fáj a bőröm. Igazából mindenem fáj. Mindenem viszket. A kezem és a talpam estére bekeményedik és nem tudom behajlítani az ujjaimat, mindenem zsibbad. A legrosszabb mégis az, hogy olyan, mintha a gyerek feje az ágyékomba lenne fúródva és minden lépésre benyilal, nyom, néha azon kapom magam, hogy odanyúlok nehogy kiessen belőlem valami, mert annyira furcsa. Lefekvéstől hajnali 4-ig óránként járok pisilni, de minden órában meg kell innom fél liter vizet is, mert annyira kiszáradok. Estére elfáradok azért nőnek meg a fájdalmaim? Pihenjek most már inkább napközben? Nem akarok hisztizni és panaszkodni senkinek. Tudom, hogy most azt csináltam itt egy oldalon keresztül.
2018. febr. 9. 10:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
54%

Kérdező!!! Nemtudom hány hetes vagy ! De amit leirtal mintha en irtam volna . 33+ 5 hkm

Tudom sovany vigasz de en ugyanigy vagyok pontosan.... mire vagy kiirva?

2018. febr. 9. 12:51
 12/13 anonim ***** válasza:
54%
Utolso vagyok bocsi latom mar 36*
2018. febr. 9. 12:55
 13/13 anonim ***** válasza:
Szia, én is 36 hetes vagyok, 5. babával. Igazából nekem annyi a panaszom, hogy lassan tudok kb sétálva kényelmesen menni, kicsit vizesedem egy hete, nem vészes. Ha sokat beszélek, légszomjam lesz, illetve én is sokat pisilek, éjjel pláne, mert akkor meg mindig rettentő szomjas is leszek. Valamint nagyon nehéz és kellemetlen éjszaka egyik oldalamról a másikra átfordulni... a csípőm egy idő után fájni keld alvásnál és erre felébredek, pedig nagyon kényelmes szivacsunk van. Nappal, délelőtt aludnom kell 2-3 órát, csak úgy bírom estig talpon. Ez így soknak hangzik, de szerintem még mindig jóval kevesebb "problémám" van, mint sok más kismamának. Megértelek, mert nem vagy egyedül, sokan nagyon nehezen bírják már a végén! Mikorra vagy írva? Én márc 9.
2018. febr. 9. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!