Miért mindig este vannak fájdalmaim? Nektek milyen volt az utolsó hónap?
Én is fellépcsőzöm a másodikra minden nap, többször. És az orvoshoz is gyalog megyek a hatodikra, mert félek a liftben, de nem hiszem, hogy ez lenne a mérvadó. Ahogy írtam napközben elvégzem a dolgom és nem sajnálom magam, de estére már..
Ami még eszembe jutott, az orvos azt mondta nagyon lent van a méhszájam, de mit jelent ez? Azt nem mondta, hogy nyitva lenne, csak, hogy lent van.
Ha középidőben fogant, akkor az pontosan akkor van, mint amivel az orvos is számol (a terhességi heteket az utolsó mensi első napjától számoljuk, ha a teherbeesés utána két héttel, tehát középidőben történt).
Ha a dokid ilyen probléma eltolós, akkor beszélj a védőnővel.
Az ujjaim nekem is zsibbadnak, alig bírom behajlítani. Sajnos nagyon vizesedik, emiatt fokozottabban figyelnek rám. Gyakrabban kell mennem a védőnőhöz, hogy vizeletet nézzen, illetve napi 3 alkalommal kell vérnyomást mérni. Jobb lenne szerintem, ha ezekre jobban figyelnél te is.
Amit még javasoltak a vizesedésre, hogy 3 naponta tartsak gyümölcsnapot. Ez tényleg segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!