Milyen 2 gyerekkel egyedül?
Ha megkérdeznéd mi a baja?
Felsoroltad a csupa jó tulajdonságod, mi a rossz? Lehet ott van a kutya elásva.
Irigylésre méltó a heti több szex. Házimunka, gyereknevelés (nekem nemrég született a 2.) mellett Örülök ha 2 Hetente sikerül. Elarulod a titkot? Nem piszkalodom tényleg érdekel.
Megkérdezem, éppen ami. Hogy mondjuk a gyerek miért eszik ezt vagy azt vacsorára, apróságok. Az hibám, hogy konfliktuskerülő vagyok, szétszórt és biztosan van még egy csomó.
Nincs titkom igazából. Keveset alszom, próbáom jól beosztani az időmet, de 2 gyerek mellett majd valószínüleg én se leszek egy ágyakrobata...
Hát sajnos te is tudod és érzed, olyan már nem lesz mint régen. Én 23 évesen maradtam egyedül 2 gyerekkel(1hónapos,4éves), de sajnos nálunk nem ”sima" különválás volt. Hát megmondom őszintén, nehéz volt. De ahogy telt az idő egyre jobban éreztem magam, kiteljesedtem, imádtam velük egyedül élni. Anyukám még az elején megkérdezte, hogy biztos, nen megyek haza?! De jól döntöttem! A sok cirkusz ellenére a volt párommal és anyjával jó visszagondolni! Olyan szabad voltam és úgy kiszépültem! :D Nem olyan sok időre rá meg is talált az igazi szerelem! :) Nem kerestem, váratlanul jött! Azóta szuper minden! :)
Ami nem megy, azt már kár erőltetni! Kívánok neked sok erőt és kitartást!
Ha elküldöd, hiába akár az ő javát nézve, persze hogy azt fogja hinni, nem szereted (tapasztalat:)) Amiket leírtál, az alapján valamiért ő rossz passzban van, ami akár tőled független. Mi változhatott és mióta tart? Tudtok kettesben lenni (nem csak szexre)? Bánthatja valami (tipikusan a munkahelyi kudarc/nyomás vagy a kevés alvás), ami rajtad csapódik le? Van barátja vagy hobbija vagy tud-e csak maga elé nézni csendben fél órát tévézés címén, szóval bármit ami nem kötelesség? Biztos, hogy ő is ilyen hamar akarta a másodikat vagy szerinte csak rábeszélted? Nem érezheti magát otthonról kiközösítettnek vagy vesztesnek valamiért, akár a te sikereid (tanulsz, dolgozol, szülsz, mindenkit ellátsz és még igazad is van:)) fényében?
Ismerősi és saját példa alapján a legtöbb kapcsolat a gyerek (néha többedik gyerek, ha az problémásabb) 1 éves kora körül kerül mélypontra. Kifáradnak a felek pont az ilyen apró különbségekben, hogy ki (vagy kinek az anyja:) mit csinált volna másképp a gyerekkel és közben egyre építik a falakat a sérelmeikből várva, hogy majd a másik alázkodik meg először, ahelyett, hogy egy testként fognák fel magukat. Olyan biztos nem lehet, mint régen még vagy nyugdíjig (kivéve, ha jönnek majd az unokák), de ami nem öl meg, erősebbé tesz, inkább erre kéne első körben gyúrni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!