5-6 hetes terhesen lehet használni Aknesolt meg Garniert az arcomra?
Egyszer én a hajfestésnek néztem utána, hogy lehet e használni. Dr. Csákány György nőgyógyász (a Dél-Pesti Kórház nőgyógyászatának vezetője) egy cikkben azt írta, hogy minden olyan terméket, amire nincs kifejezetten ráírva, hogy terhesen nem lehet használni azt lehet használni.
A körzetim meg azt mondta, hogy két dologra kell oda figyelni szerinte: a sugárzás és az erős higítók, vegyszerek belélegzésének mellőzése (pl. ha valaki parkettát lakkoz, azt ne terhesen tegye, vagy pl. üvegszállal ne dolgozzon a kismama :-))
Én szerintem a garnier termék nem okozhat gondot!
Nyugodtan használhatod ezeket.Nincs bennük olyan káros anyag.És ha be is szívódnak a bőrbe, csak a felületes rétegébe kerülnek.Nem jutnak a véráramodba!Szerintem minden kozmetikai szert lehet használni.Eddig én sem festettem be a hajam, de már gondolkodom azon, hogy megpróbálom hennával.Abban nincs ammónia ha jól tudom.Neked fodrászként mi erről a véleményed?
Boldog babavárást és jó egészséget mindkettőtöknek!
Köszi.Sajnos a hennát nem ismerem.Hallottam már én is hogy inkább ezt ajánlják,de tudod mi két évet vártunk a Babára és a hajam érdekel majd a legkevésbé,pedig szöke vagyok azon meg ronda lesz a lenövés,de semmi nem érdekel csak a Baba!!!
Kérdezgesd meg a dokidat hogy öszerinte festess e(már igent mondanak rá)és ha télleg nincs benne ammonia akkor festess de jol szellözö helyiség legyen hogy ne szivd be a festék "szagát".
Szia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!