9 hetes terhesen lehet használni a canesten combit?
Figyelt kérdés
2011. máj. 17. 10:14
1/4 anonim válasza:
Én úgy tudom,hogy lehet Canestent használni,csak nem szabad az applikátorral felrakni.
2/4 anonim válasza:
Szerintem meg kérdezd meg a dokit erről. Nekem Betadine kúpot kellett volna használnom gyulladásra, de meg kellett várnom vele a 12. hetet.
3/4 anonim válasza:
Nekem a terhesség első harmadában nem javasolta a doki a Canestent, helyette a recept nélkül kapható Pevaril G ajánlotta gombás fertőzésre.
4/4 anonim válasza:
Szia! Nekem is ma elkezdett viszketni :( Bár én 17 hetes vagyok. Nekem régebben is volt sokszor gombás fertőzésem, és mindig Canesten combit használtam, de most azért felhívtam a dokimat...nem akartam ilyen miatt bemenni, mert már ezerszer voltam nála sajnos ilyen panasszal, elmondtam telefonon a gondomat, és mondta, h ne Canestent használjak, valami mást kell, de hiába írnám le a nevét, m külföldön élek, nem is biztos, h van nálatok is ilyen...szóval, sztem ha nem is mész be a dokidhoz, hívd fel telefonon, és kérdezd meg, azzal tényleg nem veszítesz semmit :) üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!