Valaki, akit még 20 hetesen se láttak terhesnek? Én is ilyen vagyok. Alig nőtt a pocim, most vettem az első kismamanacimat. Mikor indul meg nagyon?
én már nem is merem mondani hogy félidős vagyok,mert nem látszik rajtam szinte semmi:-)
remélem ez később áldás lesz.
Szia!
Nekem egèszen a 8.honapig(32-33.hètig) nem vettèk èszre,hogy vàrandos vagyok :) Alig nott a pocakom,mikozben a baba nem is volt annyira kicsi . Azota persze behozta a "lemaradàst" és màr mindenkiben tudatosul,hogy igen...babàt vàrok :) 38hkm
nálam is így volt:D pont akkor mentem ki Spanyolországba és ugyanúgy megfordultak utánam a férfiak mint terhesség elött, de észre se lehetett venni, hogy az vagyok. Az eddigi nadrágjaim nagyon kényelmesek voltak, azokat sokáig hordtam. Most is csak azoknak tünik fel, akik nagyon odafigyelnek pedig mindig is vékony alkatú voltam. Sokáig aggódtam, hogy lehet valami baja van a kicsinek, hogy ennyire nem nö, aztán itt megnyugtattak, hogy nincs köze hozzá:) Kíváncsi leszek mi lesz a végére.
22/L, 27 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!