A kisbabám "látszódhat" ilyen korán, vagy még mindig puffadás?
Figyelt kérdés
Első gyermekkel vagyok terhes, a 14. héten vagyunk. A hasam, főként alul, szerintem kezd nőni. Átlagos testalkatú vagyok, volt egy kicsi háj is a pocakomon. Kb. olyan, mintha most jól bekajáltam volna. De amolyan keményke az egész.2008. okt. 27. 12:08
1/5 anonim válasza:
Igen, már Ő látszik! Mostmár növögetni fog a pocid. :)
31 hetes
2/5 anonim válasza:
Igen! Az már a kicsikéd!Nekem is elég hamar elkezdett látszódni pedig én is az első babámat várom! További szép pocakos heteket kívánok neked!
34 hetes kismama
3/5 anonim válasza:
Szia! Igen már Ő az:-) Nekem már 8 hetesen kezdett látszani:-)
Boldog babavárást:-)
4/5 anonim válasza:
Egy kis narancs nagyságú dudort már tapasztalhatsz ilyenkor. :)
5/5 anonim válasza:
Szia!Én 14 és fél hetes vagyok és nálam pont ez van,úgy nézek ki,mint egy jóllakott napközis.:-)Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!